2789
عنوان

چشم زخم

93 بازدید | 6 پست

من انشالله پس فردا زایمانمه

تو این ده روز مونده به زایمانم...شوهرم فکر کنید دندون عصب کشی شدش که دوسال قبل انجام داده بود درد وحشتناک گرفت رفت دکتر گفت عصب عفونت کرده نزدیک چهار میلیونو پونصد خرجش شد.....

بعد چهار روز پیش تصادف کرد...یکو پونصد خسارت خورد

الانم چند روزه کمرش همون استخون دنبالچش وحشتناک درد میکنه امروز فرستادم دکتر گفت کیست مویی در اورده هرچه زودتر باید عمل کنی عفونتش میره تو خونت خدای نکرده تشنج میکنی😢😢😢 من چهارشنبست عملم..اون شنبه بعد من باید عمل کنه😢

این ده روز همش بد اوردیم...تازه هروز صدقه میدم ایه الکرسی میخونم از اول بارداریم ماهی یه خروس قربونی کردیم..امشبم گفتم برو قربونی کن بده نیازمند.....

گناه داره شوهرم😢😢😢 

شوهرم میگه چشم خوردیم😔

به نظرتون درسته؟

اره عزیزم بترس از چشم زخم 

من از همین چشم زخم چنان مریضی گرفتم 

که بعد از ۸ ماه هنوز گرفتارشم دیگ به جای رسیدم 

میگم هیچی نمیخام فقط سلامتی داشته باشم

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

شاید چشم‌زخم باشه چهار قل و معذوتین بخون و ایه الکرسی و وان یکاد بازم یه صدقه بده اما اینکارارو که کردی دیکه اصلاااا نترس و حس بدنداشته باش و بگو همه چیو سپردم به دستای قدرتمندخدا.عزیرم‌ چشم زخمم اگه باشه بازم قدرتش دست خداس پس بسپر به خودش و ازچیزی نترس دیگه

ازامروز حستو مثبت کن مطمئن باش ازبین میره.این اتفاقاهم طبیعیه شاید یجور ازمایشه چون الان دارین بچه دارم میشین شاید امتحانه که خدا ببینه ایا بازم شکرگذار هستین و صبوری میکنین یانه  و چقد به رحمتش ایمان دارین وقتی اینارو رعایت کنین حس خوب میگیرین و اینا ازبین میره

ممکنه هم کارما باشه که با استغفار و جبران ازبین میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم شک نکن چشم زخم

اگه سیدی میشناسی که دستش خوبه بگو ی دعای چشم زخم برای تو یکیم برای شوهرت بنویس بذارید پیش خودتون

هر روز صبحم پا میشی ۴ قل و ایه الکرسی و وان یکاد بخون فوت کنید به خودتون

جایم میرید یا کسیم میاد حتما بعدش اسپند دود کنید