2777
2789
عنوان

بی بی چک😍

620 بازدید | 66 پست

ایا به این بی بی چک اعتماد کنم..همون لحظه دوتا خطش صورتی شد

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

کو

یک دختر شجاع، یک مبارز واقعی با تعداد دفعات شکست هاش سنجیده نمی شه، بلکه با تعداد دفعاتی که دوباره شروع می کنه سنجیده می شه . من یک دختر تکواندوکارم و به تکواندوکار بودنم افتخار میکنم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یک روزه از تاریخم میگذره..البته چهار روز پیش یه لک هایه قرمزی دیدم..اما دیگه لکه بینی و خون ریزی نداشتم تا امروز که بیبی چک زدم..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

فاطیما خانم مبارک باشه عزیزم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
امروز یک روزه از تاریخم میگذره..البته چهار روز پیش یه لک هایه قرمزی دیدم..اما دیگه لکه بینی و خون ری ...

عکسشو بذار

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

امروز یک روزه از تاریخم میگذره..البته چهار روز پیش یه لک هایه قرمزی دیدم..اما دیگه لکه بینی و خون ری ...

اون لک لانه گزینی بوده 

مبارکه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم