2821
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی😭😭😭😭

429 بازدید | 14 پست

ببخشید مامانا میشه بگید وقتی واکسن ۱۸ماهگی بچتونو زدید چجوری بود تجربه هاتونو میگید 

من بچم امروز صبح واکسن زده از صبح انقد درد داره پاش نمیتونه پاشو تکون بده.همش گریه و تب

این وضعیت تا کی ادامه داره؟😢

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

پسرم هفته پيش زد،شب اول خيلي تب كرد،ولي از فرداش تبش قطع شد،پاش هم تا سه روز درد ميكرد،تا دو روز بچه م ميلنگيد موقع راه رفتن😞

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

طبیعیه عزیزم واکسن 18 ماهگی بدترین نوع واکسنه من دخترم هیچ عکس العملی نداشت انگار نه انگار که واکسن زده اما خواهرزاده ام اصلا نمیتونست راه بره انگار فلج شده باسه بچه میترسید پاشو زمین بذاره هر 4 ساعت بهش استامونیفن بده به یه هفته نرسیده خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم واکسن 18 ماهگی بدترین نوع واکسنه من دخترم هیچ عکس العملی نداشت انگار نه انگار که واکسن ...

اره بچه منم همینجوره 

از صبح هیچ تکونی نخورده 

خیلی میترسم

پس طبیعیه؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
پسرم هفته پيش زد،شب اول خيلي تب كرد،ولي از فرداش تبش قطع شد،پاش هم تا سه روز درد ميكرد،تا دو روز بچه ...

بچه من اصلا به هیچ وجه نمیتونه پاشو تکون بده😢

بچه من اصلا به هیچ وجه نمیتونه پاشو تکون بده😢

فردا بهتر ميشه يكم،پسر من هم روز اول اصلا نميتونست تكون بده

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

پسرمنم چن هفته پیش زد؛ی روز کامل راه نرفت اصلا فقط گریه و تب؛فرداش دستاشو گرفتم راش بردم ترسش ریخت تقریبا خوب شده بود،سه روز طول میکشه خیلی سخته😪

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

عزیزم مراقب تبش باش 

یکی از دخترای من بعد از زدن این واکسن تبش تا۴۰ درجه ونیم رسید دکترش گفت باید واکسن بعدی رو تفکیک بزنن وگرنه تشنج میکنه 

خیلی مراقب باش

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم مراقب تبش باش  یکی از دخترای من بعد از زدن این واکسن تبش تا۴۰ درجه ونیم رسید دکترش گفت ب ...

با استامینوفن هر ۴ساعت کنترل میشه؟

پسرمنم چن هفته پیش زد؛ی روز کامل راه نرفت اصلا فقط گریه و تب؛فرداش دستاشو گرفتم راش بردم ترسش ریخت ت ...

خیلی بده😢😢😢😢

با استامینوفن هر ۴ساعت کنترل میشه؟

اره منتها دختر من یک روز کامل تب میکردبا استامینفونم پایین نمی اومد

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
اره منتها دختر من یک روز کامل تب میکردبا استامینفونم پایین نمی اومد

فقط یروز تب داشت؟