2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم الان میخاستم تایپیک بزنم در این مورد

ولی من تو زمستون خیلی سردمه

تو تابستون خیلی گرم

تحمل هیچکدوم ندارم

فقط جدیدا غذای سردی میخورم

یا افسرده میشم گریه میکنم یا عصبی و بداخلاف

گرمی هم بخورم خوبم ، ولی جوش میزنم پر میشه صورتپ

رنگ پوست جنس و رنگ مو و ضخامتش صبحا مزه دهنتون قد و هیکلتون میل جنسیتون اینا هممممش رو طبعتون م ...

رنگ پوست گندمی

رنگ مو قهوه ای و نازک

مزه دهنم بیشتر وقتا تلخ

۱۶۷ قدمه تقریبا استخون بندیمم متوسطه

میل جنسیم نسبت به قبل خیلی کمتر شده

رنگ پوست گندمی رنگ مو قهوه ای و نازک مزه دهنم بیشتر وقتا تلخ ۱۶۷ قدمه تقریبا استخون بندیمم متوسطه ...

عزیزم شما صفراوی هستی...گرم و خشک

ولی احتمال زیاد یا بلغم یا سودا بدنت رفته بالا...اگر لاغر تر از قبل شدی سودا داری...اگر تپل شدی بلغم

بلغم و سودا سردن...سعی کن هرچیز سرد ک میخوری ی چیز گرمم کنارش بخوری.

چون طبع باید یا گرم باشه یا معتدل....اگر سمت سردی رفت مشکلات خودشو داره....کم حوصلگی و بی حالی و میل جنسی کم و خییییلی مریضیای دیگه.

فقط ی ترم کلاساشو رفتم....بگو عزیزم بتونم میگم

وزنم 80 

قدم 170

پوستم سفید ، صورتم بی رنگو بی روح نیست

موهام صافه ، خرمایی ، نه نازک تارش نه ضخیم

استخون بندیم درشت

میل جنسیم یه وقتا خیلی کم ، یه وقتا زیاد ، حد وسط

صبح ها مزه دهنم به وقتا تلخ 

چون کمخونی مادرزادی دارم (مینور) پاهام یه وقتا سرد

تو گرما گرممه ، تو سرما هم خیلی سردمه

پوست دست و صورتم تقریبا خشکه ، مرطوب کننده باید بزنم

صورتمم که هیچی نباید بزنم ، حساس ، جوش میزنم

گرمی میخورم جوش میزنم😑

سردی میخورم مثل هندونه یا گوجه خیار بابرنج ، یا عصبی میشم بعداز ظهرش ، یا فرداش افسرده و الکی گریه

ممنون میشم دوستم ، اگر کمکم بتونی کنی😙

وزنم 80  قدم 170 پوستم سفید ، صورتم بی رنگو بی روح نیست موهام صافه ، خرمایی ، نه نازک تارش ن ...

عزیزم احتمال زیاد شما بلغمی هستید....و ی کمی هم صفرا دارید.نصف خصوصیات بلغم رو دارید و نصفشم صفرا

ولی ب نظرم بلغمتون غالبه...ولی تلخی دهان و پوست خشک و جوش زدن توی گرما بخاطر صفراس

و موی صاف و کم خونی و حالتای عصبی بعد خوردن سردی همشون علامتای مهم بلغمه...فک میکنم تپل و سفید هم باشید ک علامته بلغمه

شما باید هر دوشو برسونید ب تعادل...چون فک میکنم حد وسط این دوتا باشید.

ی پزشک طب سنتی ک برید بهتون میگه باید هرچی ک میخورید مسهلشم باهاش بخورید.سعی کنید اگه خیار میخورید یا هرچیز سردی....همراهش خرما یا چای زنجفیل یا هرچیز گرمی بخورید.

ولی فک میکنم باید حتما ی دکتر برید تا واستون مزاجتونو تعدیل کنه....انشالله ک حل بشه مشکلاتون عزیزم