2777
2789
عنوان

باردارا بیاید

168 بازدید | 14 پست

برام دعا کنید. جنینم توی کلیه هاش تجمع ادرار داره.(پلیکتازی کلیه) سونوی آنومالی رفتم تشخیص داده شد. فردا میرم دکتر.خیلی نگران و ناراحتم. لحظه ای نیست بهش فکر نکنم😔 یعنی میشه سونو برم و بگن کلا رفع شده؟دارم دیونه میشم. کسی مثل من بوده؟یا هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای الهی بگردمممم

توکلت ب خدا باشه اجی

نذر حضرت علی اصغر کن... انشالله خوب میشه

فک میکردم ان تی ک جوابش خوب باشه انومالی دیگه فرمالیته اس

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
وای الهی بگردمممم توکلت ب خدا باشه اجی نذر حضرت علی اصغر کن... انشالله خوب میشه فک میکردم ان تی ک ...

انشاءالله. نه بابا آنومالی دقیق تره.سلامت کلیه ها و مغز و وقلب و... آنومالی نشون میده

عزیزم اصلا نگران نباش،سری قبل که دکترم رفتم یه خانومی هم بچش تو کلیه هاش ادرار برگشته بود دکتر گفت اصلا نترس شاید درست بشه ولی وقتی به دنیا بیاد با سون ادرارو از کلیه ها تخلیه میکنن،خیالت راحت دکترمم بهترین دکتره اون بنده خدام نگران بود گفت اصلا نترس هیچی نمیشه.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

این سونو گرافی ها هم مردم رو کیسه پول خودشون کردن.

بچه ات هیچیش نیس

قول میدم بهت

یه فیلم دیدم به ۲۲ نفر بعد سونو گفته بودن بچتون مشکل داره

حتما سقط کنید

جز دوتا همه سالم سالم بدنیا اومدن..

خیالت راحت باشه و بخودت و اون طفل معصوم استرس نده

و توکلت فقط بخدای مهربون باشه.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...