2777
2789
عنوان

حسودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست

منم لجم میگیره.مثلا خانواده شوهرم برای عروسی من هیچ کار نکردن .ولی چند شب پیش عروسی جاریم بود برادرشوهرم خونه رهن کرده. شام به 60 نفر دادن گوسفند کشتن سکه هم داد پدرشوهرم .ولی موقع من خونه نگرفتن شامم به 20 نفر دادن که همه فامیلای خودشون بودن کادو هم هیچی ندادن .شوهرم میگه کل خرج عروسی منو بابام داده ولی داداشم خودش داشته کرده ولی من باور نمیکنم....شما بودین حرص نمیخوردین؟

**اللهم عجل لولیک الفرج**

خدایی من جاریم هم کارمنده هم وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی خداروشکر هیچوقت حس حسودی بهش رو نداشتم و ندارم 

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاریم به من از بابت شوهرم حسودی میکرد هی همه جا میگفت فلانی که میشه شوهر من خیلی آدم مطیع و مودب و آروم و بی زبونی هست تا اینکه:

یبار شوهر من سر جاریم داد و بیداد کرد و جاریم پاشد زد توی بازوی شوهرم و شوهرمم زدش 

ازون به بعد جاریم چسبید به شوهرش از ده کیلومتری شوهرمو میبینه درمیره 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
منم لجم میگیره.مثلا خانواده شوهرم برای عروسی من هیچ کار نکردن .ولی چند شب پیش عروسی جاریم بود برادرش ...

۶٠نفر😐چقد کم من عروسیم ۴هزار تا غذا دادن😄

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
نه اصلا حسودی نمیکنم  به وسطیه شاید یه کم  از همون اول حسودی میکردم آخه خیلی خوشگله ...

من اصلا به قیافه و زندگیشون حسودی نمیکنم فقط وقتی خانواده شوهر یه گاری براشون میکنن میرم توی فکر که چرا برای من نکردن

حسودی که تو وجود همه هست مهم کنترل کردنشه و بها ندادن به این شیطان درون 

عزیزم حسادت یعنی چشم خوشی کسی رو نداشتن برای دیگران ارزوی بد داشتن به دیگران آسیب رساندن اون حسرت و غبطه ست که خدا تو وجود همه ادما کم و زیاد هست که تو قران حس منفی یاد نشده مثبته یعنی در کنار دیگران برای خودت م ارزوی خوب داشته باشی ولی حسادت صفات زشت و منفی کلا چیزه دیگه ست

ما عقد و عروسی جدا میگیریم عقد رو تالار مفصل میگیریم عروسی رو در حد شام

ما هم همینطور کدوم استان هستین؟

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
عزیزم حسادت یعنی چشم خوشی کسی رو نداشتن برای دیگران ارزوی بد داشتن به دیگران آسیب رساندن اون حسرت و ...

منظورم همون بود دیگه یعنی وجود داره دیگه اما باید مواظب باشی به قول ما به اون صفت منفیه تبدیل نشه 

مشهدیم

خوش به حالت نزدیکه حرمی من خوزستانم

من از بچگی یاد گرفتم به کسی حسادت نکنم سعی میکنم تو دلم برای خودم آرزوش کنم و تا هرجایی که راه داشته باشه تلاش میکنم برای لدست اوردنش

خوش به حالت نزدیکه حرمی من خوزستانم

ممنون ولی به نزدیکی نیست زیارت امام رضا همه جا دل نشینه. الان دوهفته است حرم نرفتم باردارم سختم شده دلم خیلی گرفته است ایشاا... بتونم زودتر برم نایب الزیاره بشم

ممنون ولی به نزدیکی نیست زیارت امام رضا همه جا دل نشینه. الان دوهفته است حرم نرفتم باردارم سختم شده ...

ان شاالله نی نی بسلامتی به دنیا بیاد و عاقبت بخیر بشه