2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از ۸ گرم ۹ گرم هست .شاید از این توری خیلی نازکا ۷ ام پیدا کنی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
طلاتومحرم نمیاد پایین یعنی؟؟😕😕

ن بابا .دیگه همینه اخه ربطی ب محرم نداره کلا گرونه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ن بابا .دیگه همینه اخه ربطی ب محرم نداره کلا گرونه 

اخه تو محرم چون زیاد عقدوعروسی نیس خرید کمتره قبلا هرسال میومد پایین منم میخوام بخرم خیلی گرونه اخرش حسرت ب دل میمونیم😔😔

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
اخه تو محرم چون زیاد عقدوعروسی نیس خرید کمتره قبلا هرسال میومد پایین منم میخوام بخرم خیلی گرونه اخرش ...

هرسال قیمتش معقول بود یکم میمومد پایین الان ک دیگه انقددددر بالاس خودشون نمزارن بیاد پایین ک ..مام موندیم ..من قبلا انقدر طلا میخردیم ...اما از وقتی ک ۱۱۵ بود دیگه نخریدم .یعنی پولم نرسیده انشاالله فرجی بشه خدا بزرگه