2777
2789
عنوان

یعنی دلشون برام تنگ نشده😢😢😢

336 بازدید | 39 پست

بچه هام از پریشب رفتن باپدرشون خونه مادرشوهرمن .یه زنگم نزدن حالم خرابه دلم تنگشونه نفسم بالانمیاد😔😔😔

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

رسم دنيا بى وفاييه عزيزم!!

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
رسم دنيا بى وفاييه عزيزم!!

یعنی واقعا بچه مادرشوفراموش میکنه اونم اینهمه زود😢😢😢

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

2804

نه بابا فعلا سرگرمی دارن یکم بگذره میان پیشت یکم خودتو بزن به بیخیالی

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
2805
اشتباه کردی عزیزم منم تازه از قهر برگشتم اگه ناراحت نمیشی علت قهرتو بگو

خونه پدرم بودیم سر یه شلوار و رنگ مانتو بحث کردیم اس ام اس بد بهم داد دعوامون بالاگرفت واقعا چیز بیخودی بود و مسخره اما مادرش اتیششو بیشترکرد تا دعوای مابیشتربشه

یعنی واقعا بچه مادرشوفراموش میکنه اونم اینهمه زود😢😢😢

عزيزم سعى كن خودت خودتو دوست داشته باشى و از ديگران توقع نكنى درسته بچته ولى خب ميبينى ك سرگرمشون كنى مادر رو يادشون ميره😞😞😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
2801