2777
2789
من تاپیک قبلیش در مورد قرمه سبزی خوندم یه بچه ها بهش گفته بود راز خوشمزگی قرمه سبزی رب اناره. کاش اس ...

اینطوری دیگه اصالت غذاهامونم از بین میره!

یهو دیدی تو قیمه هم ریختن!

رب انار اینجا !

رب انار اونجا !

رب انار همه جا!

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو قورمه سبزی دمبه میریزم عالییش می‌کنه😌

خورشتت بوی ببعی نمیده بعدا؟😨🤣

وای این مامان من نمیدونم از کدوم همسایه شنیده بود دمبه ی آب شده هی میریخت تو غذاها ما از بوی تندش اصلا لب به غذا نمیزدیم!

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
خورشتت بوی ببعی نمیده بعدا؟😨🤣 وای این مامان من نمیدونم از کدوم همسایه شنیده بود دمبه ی آب شده هی ...

نه اصلا با ی عالمه پیاز سرخش میکنم بعدم ن زیادک ی ذره تازه قلمم میندازم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

خواهش میکنم  رب انار ب قورمه سبزی نزنید 😢😢😢

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
من تاپیک قبلیش در مورد قرمه سبزی خوندم یه بچه ها بهش گفته بود راز خوشمزگی قرمه سبزی رب اناره. کاش اس ...

آره منم از یکی شنیدم اینو میگفت مزش محشر میشه یبار امتحان کردم اصلا خوشم نیومد البته این آزمایشارو وقتی آدم مهمون نداره باید انجام بده😉

این نیز بگذرد...                                   
منم میخام از مظلومیت قرمه سبزی دفاع کنم. # ‍ نه به رب انار، در قرمه سبزی 

😂😂😂خخخخخ

واااقعااااا ....

اخه  خورشت ب این نااازنینی حیف نیست 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
پیشنهاد من نبود جیگر.من امت نکردم

آهان ببخشید گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
نه عزیزم با اسید ترشی واکنش نشون میده و تبدیل میشه به ترکیب بیکینگ پودر . امتحان کردم. وگرنه بهتون ن ...

فدات عزیزم ،راهکار جالبی بود ،گیر کردم حتما استفاده میکنم😘