2777
2789
هر طعم دهنده ای واسه ی خورشت خوبه، رب انار مال فسنجونه، تمام طعم قرمه سبزی هم لیموعمانیشه 

بله.ولی بعضیا میریزن همراه با لیموعمانی.البته شاید ی قاشق سر خالی.رب گوجه هم میریزن ولی من اینو دوست ندارم.تمبر هندی هم میشه ریخت

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سیب زمینی بنداز دوتا درشت درشت خورد کن مزشو کم میکنه همه مزه ایش.بعد متعادلش کن فقط یهو شورش نکنی بع ...

سیب زمینی شوری رو کم میکنه به ترشی اثر زیادی نمیزاره آجی . چاره اش یه نصف قاشق جوش شیرینه . ترشی رو کلا از بین میبره

استارتر ی راهکار نه چندان ناخوشایند بهت پیشنهاد میدم ولی دیگه ناچاری عزیزم...

تمام قرمه سبزیتو توی آبکش بریز زیر شیر آب نگه دار ،

دوباره از اول پیاز داغ کن موادو بریز توش با کمی آب ولی ایندفعه بالاغیرتا با لیمو عمانی طعم دارش کن.

لیمو ها رو ده دقیقه بذار توی لیوان پرآب روشم ی قاشق بذار که غوطه ور شن. بعد بنداز تو خورشتت. نمکتم اندازه کن. خواستی یکمم زعفرون بد نیست.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
آره والا آبرومندانه ترین راه همینه البته تا شام وقت زیاده میشه مرغ بار گذاشت

اصلن میرسع ی قورمه سبزی دیگه بپزع

البته با کمک زود پز😊

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
نه شکر بپاشه خراب میشه ... قرمه سبزی که ترش و شیرین نمیشه خورد. باید جوش شیرین بریزه . نصف قاشق مربا ...

واقعااا😍😍چه جالب نمیدونستم مرسی که گفتی عزیزم😘😘😘

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون۱۴۰۵🫶❤️

سیب زمینی شوری رو کم میکنه به ترشی اثر زیادی نمیزاره آجی . چاره اش یه نصف قاشق جوش شیرینه . ترشی رو ...

ن عزیزم تندی شوری ترشی رو باهاش امتحان کردم جواب بود.ولی حتما جوش شیرین بهتره چون من اینو امت نکردم

زن،زندگی،آزادی

من تو قورمه سبزی دمبه میریزم عالییش می‌کنه😌

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
مادربزرگم غذارو شور میکنه ابغوره میریزه ترشش میکنه نمک میریزه    بعضی وقتا همش ظرف نمک و ...

هههههه سیستم کلا هنگ میکنه... خدا حفظشون کنه.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
ن عزیزم تندی شوری ترشی رو باهاش امتحان کردم جواب بود.ولی حتما جوش شیرین بهتره چون من اینو امت نکردم

ببخشید ولی جوش شیرین اسهال نمیاره 😮

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
هههههه سیستم کلا هنگ میکنه... خدا حفظشون کنه.

قربانت عزیزم   

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها