2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

201 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه دخترخاله دارم خیلی کوچیکه 8 سالشه (من خودم 19 سالمه) بهش خیلی حسودی میکنم چون هرچی که من میخوامو داره و هر سری میبینمش همش همین چیزا میاد تو ذهنم واقعا ناراحت میشم خودشو خیلی دوس دارم خیلی دختر خوبیه ولی واقعا حسادت میکنم بهش خیلی پولدارن خیلی چیزا داره که منم میخواستم اما نشد

چیکار کنم؟

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

حسود نباش 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط خودخوری میکنی ضررشم خودت میبینی آخر تامام

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
بابای اون یه فرد خیلی معروفه سیاسیه خیلی خیلی ثروتمندن بابای منم شغلش ازاده

خودت خودتو بکش بالا تلاش کن پولدار شی هنوز 19 سالته از الان تلاش کنی تو 30 سالکی بهترین سن زندگیت پولدار میشی

من یه عمه دارم شوهرش خیلی پولداره. از شانس خوبشون دامادهاشونم پولدارن. اصلا اصلا حسود نیستم ولی وقتی میرم خونه اونا تا یه هفته دپرسم

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞