2777
2789
عنوان

یک سوال برای کنترل استرس و اضطراب

64 بازدید | 3 پست

باید برای دو سه روزی برم دنبال یک کاری تو یک محیط خیلی استرس زا ،میخوام قبلش یک قرصی بخورم که ارومم کنه و بتونم کارمو درست انجام بدم ولی خواب اور هم نباشه،شما تجربه ای ندارید چی استفاده کنم یا چکار کنم استرسم کنترل بشه؟هنوز نرفته تمام دهنم از استرس افت زده

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

درباره قرص و دارو اطلاعات ندارم 

ولی راه حلی که به ذهنم رسید 

سیب رنده شده را با گلاب مخلوط کن و بخور 

آیت الکرسی بخون قبل وارد شدن و دست بگذار روی قلبت و آیه 

الذین امنو و تطمین قلوبهم بذکر الله الا بذکر الله تطمین القلوب رو سه بار بگو ارووووم میشی 

امیدوارم به آرامش برسی و کارت به بهترین شکل انجام بشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
درباره قرص و دارو اطلاعات ندارم  ولی راه حلی که به ذهنم رسید  سیب رنده شده را با گلاب مخ ...

ممنون عزیز دلم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هروقت احساس اضطراب کردی می‌تونی نفس عمیق بکشی ک واقعا استرس آدم کم می‌شه، شب قبلشم سعی کن خوب بخوابی تا صبح انرژی داشته باشی. کلا راه‌های زیادی برای کنترل اضطراب هست می‌تونی از سایتی که بک زدم ببینی بقیه راهکارهارو.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز