2821
2789
عنوان

غذای کمکی

90 بازدید | 6 پست

سلام . پسرم شش ماه و ۱۴ روزشه . اصلا غذای کمکی نمیخوره مثلا فرنی درست کردم حریره بادام ؛ سوپ هم آبکی بهش دادم هم علیظ هیچکدوم دوست نداره وقتی هم به زور بهش میدم دل درد میگیره و اذیت میکنه فقط آب سیب میخوره و دوست داره از وقتی بهش غذا دادم خیلی ادیت میکنه و همش دل درده چیکارکنم کلافه شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره من انقدر بد غذا بود ک خدا میدونه همیشه خدا اسهال استفراغ میشد بردم دکتر گفت این هنوز امادگی غذا کمکی رو نداره معمولا بچه ها از ۶ماهگی به بعد میتونن اما شما زورش نکن. انقدر کلنجار رفتم تا بلاخره از ۱۰ ماهگی شرو کرد غذا خوردن

[QUOTE=103300258]دختره من انقدر بد غذا بود ک خدا میدونه همیشه خدا اسهال استفراغ میشد بردم دکتر گفت این هنوز امادگی غذ ...[/QUOTEاز ۱۰ماهگی شروع کردید وزنش خوبه ؟ الان خوب غذا میخوره

[QUOTE=103300258]دختره من انقدر بد غذا بود ک خدا میدونه همیشه خدا اسهال استفراغ میشد بردم دکتر گفت ا ...

دخترم الان سه سالشه. بعده اینکه از ده ماهگی شروع کرد غذا خوردن خیلی تپل شد ینی تپل تر از قبل. اما الان ارزومه که بشینه مصه ادم غذا بخوره دوتا قاشق ک میخوره میگه دلم درد گرفت دیگه نمیتونم. از خداشه صبح تا شب هیچی نخوره خیلی لاغر شده 😕 از بچگی فقط لپش مونده اگه کسی عکسشو ببینه فک میکنه بدنش خیلی تپله 😕 اما لاغره لاغره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز