😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
اگه اطلاعاتی در خصوص میزان درامد و پاداش هایی که میدن بهشون ویا کارت هدیه و... اگه می تونی بهم جواب بدی ممنون می شم می شه بگید برادرتون پستش اونجا چیه ؟
اگه اطلاعاتی در خصوص میزان درامد و پاداش هایی که میدن بهشون ویا کارت هدیه و... اگه می تونی بهم جواب ...
داداشم ک نیس پسرخالم و برادرشوهرمه ولی ازبچگی عین داداشم بوده درضمن اونا تهرانن ما اذربایجان غربی ایم درجریان کاراش نیستم
ولی میدونم ک حقوقش ۱۰ تومنی میشه پستشم گفتم معاون شعبه مرکزیه...احتمالا تاچند وقت دیگه ب ریاست برسه😍
من خودم یه جای خوب که نمی تونم اسمشو بگم کار می کنم و چندین ساله اینجام حالا یکی از آشناهامون پیشنهاد کار تو بانک آینده بهم داده خودم دو تا دختر عموهام اونجان ولی حس می کنم برای اینکه بگن ما شغلمون خوبه اطلاعات درستی ندن البته نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم می ترسم برم اونجا و از لحاظ درامدی ضرر کنم فقط خوبی که داره شعبه ای که بهم پیشنهاد دادن به خونمون نزدیکه و ...
اها یعنی می تونید ازش بپرسید ما اینجا معاونامون بالای 18میلیون حقوق می گیرن ولی خسته شدم خیلی زیر اب ...
جاااان
بالاااای ۱۸ میلیوووون؟؟؟؟چ خبرهههه
کجایید شما😐
داداشم ک نیس پسرخالم و برادرشوهرمه ولی ازبچگی عین داداشم بوده درضمن اونا تهرانن ما اذربایجان غربی ای ...
این دختر عموم کارمندای معمولی هستن و تو شعبه مرکزی هم نیستن می گن که درامدمون خیلی خوبه یکیشون پشت باجه می شینه و اونیکی طبقه بالایی بانک هست اونی که پشت باجه هست سال 96 میگفت ماهی 3 میلیون درامد دارم و بن کارت خرید از فروشگاه و اینا هم می دن بهمون اگه اینطور باشه فکر کنم امسال یه کارمند معمولی پشت باجه هم نباشه حداقل ماهی 4میلیون درامد داشته باشه درسته راستش روم نشد از آشنامون بپرسم خیلی باهاش راحت نیستم
نمی تونم بگم عزیزم اینی که می گم هیچه کلی مزایا و وام های 100میلیونی بدون بحره و .... انقدر شرایط خوب دارن واسه رئیس به بالا که نگو ولی من خودم ماهی 4میلیون ازاینجا دارم می گیرم البته یه وقتا یکم بیشترم می شه و جای دیگه هم سرمایه گذاشتم خودم از اونجا هم درامد دارم ولی محل کارم تا خونه دوره ولی اون گفت می برمت شعبه ای که نزدیک خونتون باشه شما نمی دونی بانک اینده خودشون ناهار می دن یا از خونه باید ببری