2777
2789
عنوان

قلق حلوا مجلسی (هنرمندا بیان)

14881 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میخوام حلوا بپزم برای خیرات ولی حلوام نمیخوام بریده بشه میخوام نرم لطیف و روغنی بمونه هر قدر ازش میگذره سفت و ترک ترک نشه 

چطوری بپزم و چطوری نگه داری کنم؟

اردوالک کن بعد  تفت بده تا رنگش عوض شه و کامل خامیش بره

هرچی رنگ اردت نخودی تر شه حلوا تیره تر میشه

شکر و گلاب و زعفرونو اب رو بذار بجوشه

ب ازای هر لیوان ارد۲لیوان شکر

ارد ک خامیش رفت زیرشو خاموش کن و دوباره الک کن

بعد بذار رو حرارت ک یه کم گرم شه

روغن مایع رو اضافه کن به ارد ب حدی بشه که حلوا از قابلمه جدا شه این مرحله روغن زیاد میخواد

بعد شربتتو اضافع کن و تندتند هم بزن تا شربت به خورد حلوا بره

التماس دعا😊♥️

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا شکرت خ زیاده یا آخر کار گهواره نمیکنی حلوا رو...گهواره کردن یعنی وقتی حلوات حاضر شد و خاموش کردی گاز رو حلوا رو تو دیگ یا تابه ب چپ و راست تکون تکون بدی تا حلوا رو خودش رول بشه...

یادت باشه پیمانه حلوا هممممممه چیش مساوی ه...مایعات(شامل آب و گلاب و عرق هل و...)

آرد و شکر...اگه ی لیوان آرد ریختی ی لیوان شکر و ی لیوان مایعات لازم داری...

میزان روغن ب خاطر جذب آرد متفاوته...ولی معمولا اونم ی پیمانه میبره

حتتتتتما تو حلوات از کره هم استفاده کن رویایی میکنه طعمش رو

من خودم از همون اول روغن رو میریزم ب قدری ک آرد و روغن ی مخلوط روان رو ب شل بهم بده و با شعله هرررررر چه ملایم تر تفتش میدم...

آردت حتتتما سنگک و دو بار الک شده باشه(البته اگر حلوات مجلسی ه و نه فانتزی...)

من خودم سه چهارم مایعاتم رو گلاب میریزم و معرکه میشه...بازم سلیقه ایه

شکر و مایعات و زعفران و هل حالا یا ساییده شده یا عرق هل رو تو کاسه میریزم و با هم زدن مداوم حل میکنم شکر رو...حرارت نمیدم بهش..

زعفران رو خسیس بازی در نیار

رنگ حلوا رو اینجوری چک میکنم ی بشقاب یا نعلبکی ک زمینه اش سفید باشه برمیدارم یذره از آرد در حال تفتم میریزم و نوک قاشق شربت میزنم و هم میزنم...رنگش رو میفهمم.

معمولا من دوس دارم حلوا کمرنگ باشه...احساس میکنم زیاد تفتش بدم بوی دود میگیره...

تو حلوات وقتی خواستی تو ظرف بکشی اول ی لایه نازک بریز و صاف کن بعدش مغز بکوب ترجیحا گردو و بادام و پسته خام و بریز رو حلوا بعدش روش حلوا بریز و تزئین کن...معرکه میشه...

و من الله توفیییق

آهان...وقتی رنگ مورد نظرت تو آرد تفت دادن ب دست اومد مایعاتت رو بریز رو آرد و حرارت رو زیاد کن(کم بودن یا زیاد بودن حرارت دیگه چندان تاثیر نداره...پس چ بهتر ک زودتر جمع بشه حلوا...)انقدی ک حلوا از کف ظرف بلند شه و وقتی کفگیر میزنی رو حلوا رد نندازه کف ظرف...بعدش گهواره کن حلوا رو