2777
2789
عنوان

کیست

808 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ۵ ماه پیش رفتم سونو گفتن کیست داری قرص ال دی خوردم به مدت دوماه بازم رفتم سونو کیست داشتم به نظرتون چی بخورم خوب بشه ؟؟یعنی نمیتونم اقدام به بچه کنم با این شرایط؟؟

من سه دوره دروسبلین خوردم ماه پیش رفع شده بود این ماهم واسه اطمینان رفتم چیزی نبود

ولی تخمدانم کیست سازه باید زود بچه دارشم حالا بینیمم عمل کردم دکتر گفته تا ۱سال نشی بهتره الان ۳ ماه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه از پنجم پری تا روز 14 هر روز بعد صبحانه یه قاشق چایی خوری رازیانه بریز داخل قوری ابجوش بریز بزار رو کتری دم بکشه بعد بریز تو لیوان با نبات بخور.منم دوتا تخمدونام کیست گرفتن پشت سر هم ولی قرص ال دی رو خوردم کیستم رفت بعدش شروع کردم رازیانه رو

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
عزیزم رازیانه هم خیلی عالیه منم کیست دارم عنبر نسارا هم روزی 3بار به مدت 15 روز دود کنی عالیه

رازیانه اصن نخور

من سالم بود رحمم خوردم کیست پوششی ک تومور خوش خیم بوجود اومد و دردسر شد باعث شد جنینمم خارج از رحم بشه

ولی تو اینترنت نوشته عالیه نوشته درمانده کیسته؟  چرا میگین بده؟

اره کیستای ساده رو درمان میکنه

ولی از ی طرف چون گرمه باعث تخمک گذاری زیاد میشه و ی نوع کیست دگ بوجود میاره ولسه اونایی ک تنبلی تخمدان دارن خیلی مفیده چون اونا رحمشون سرده و هیچ مشکلی پیش نمیاد 

منم خیلی  روش حساس بودم و میگفتم ن عالیه و فلان و بیسار تا اینکه باعث کیست ۱۴سانتی و بارداری خارج از رحم شد و رفتم زیر تیغ جراحی تو سن ۲۲سالگی

اره کیستای ساده رو درمان میکنه ولی از ی طرف چون گرمه باعث تخمک گذاری زیاد میشه و ی نوع کیست دگ بوجو ...

واااای من سمته چپم درد میکرد رفتم دکتر گفت کیست داری یه مدت عنبر نسارا دود کردم

رازیانه خوردم بعد حدودا یه هفته اس سمته راستم به شدت درد میکنه 

یعنی ممکنه از رازیانه باشه؟ 

واااای من سمته چپم درد میکرد رفتم دکتر گفت کیست داری یه مدت عنبر نسارا دود کردم رازیانه خوردم بعد ح ...

نمیدونم ولی زیادش خوب نیست باید حواست باشه چجوری بخوری 

روزی نصفه قاشق چای خوری دم کن تا ۱۴پریودت دگ نخور دوران پریودت و بارداری نخور 

تا اونجایی ک من میدونم باید اینجوری خورد ولی بنظرم ماهی ی بار بهتره اونم بعد از پریودی تا ۱۴ سیکل

من سمت چپم بود نمیدونستم دارم دوماه خوردم کیست ۱۴ سانتی خیلی بزرگ بوجود اومد چقدر اون دوران بد بود همش بیمارستانا سونو ازمایش ۳ میلیون خرج اینا شد ۵ تومنم عملم مثل سزارین بود 

نمیدونستم دارم چون هیچ علامتی نداشت اقدام کردم و ابنجوری شد 

خیلی مواظب باشید 

کیست خیلی بدیه بهش میگن تومور خوش خیم 

بعد از عملم برگشته بود دوباره 

اما فرص خوردم رفع شد دگ معلوم نیست کی برگرده بابد زود بچه دارشم ک تخمدانمو بردارم موقع زایمان 

نمیدونم ولی زیادش خوب نیست باید حواست باشه چجوری بخوری  روزی نصفه قاشق چای خوری دم کن تا ۱۴پری ...

کیست من سادست اندازش ۳۵ م م بوده شده ۳۲ الان چکار کنم رازیانه نخورم

عزیزم رازیانه هم خیلی عالیه منم کیست دارم عنبر نسارا هم روزی 3بار به مدت 15 روز دود کنی عالیه

من دارو گیاهی برام درست کردن ۳ ماه زدم کیست و تنبلی تخمدان وفیبروم وخشکی واژن وعفونت قارچیم ریشه کن شدند

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم