2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
پرلوتون ۲۵۰ بود  یا ۵۰۰ ؟؟؟به من ۲۵۰ دادن

500

250 خوبه، 500 حجمش زیاده... میزدم تا 2هفته جاش گوله بود و درد میکرد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
تو رو خدا واسه من دعا کن 

🙏🏻

نگران نباش الان اکثرا اینطوری میشن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم ایشالله نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد تو بغلت ...خیلی محتاج دعام...

به نی نی م گفتم واسه نی نی تو دعا کنه یهو به زبونم اومد واسه آبجیت دعا کن فکر کنم بچت دختر میشه😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
به نی نی م گفتم واسه نی نی تو دعا کنه یهو به زبونم اومد واسه آبجیت دعا کن فکر کنم بچت دختر میشه😍

ای جووون دلم عزیززززم😍😍😍😍چقدر انرژی گرفتم ازت ...ایشالله که نی نی شما صحیح و سالم بیاد تو بغلت❤❤❤

چرا اخه...خدا هوای  همه ی مامانای باردارو داشته باشه

انشاالله ❤️

هم باردار شدن سخت شده هم بارداری ها... الله اعلم😥

انشاالله ❤️ هم باردار شدن سخت شده هم بارداری ها... الله اعلم😥

من بعد دو سال باردار شدم سه سال پیش یه سقط داشتم ...قدیما کجا اینجوری بود ..کلی هم کار میکردن زنا

ای جووون دلم عزیززززم😍😍😍😍چقدر انرژی گرفتم ازت ...ایشالله که نی نی شما صحیح و سالم بیاد تو بغلت❤❤ ...

ممنون گلم نی نی شمام همچنین مثل اینکه قراره آبجی نی نیم شه😍😍😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁