2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
الان شیافم تموم شه باید یکی دیگه بخرم بزارم ؟اخه دکترم گفت تموم شد بیا ...الکی نرم دوباره پول ویزیت ...

بری  که بهتر هست 

سونو هم دادی یانه ؟

شاید بخواد ازت سونو بدی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه راست میگی !!!اخه دکترم گفت شیاف و بزار فرداش لک ندیدی نزار تا شب بعدش یه شب در میون بزار لک ندی ...

آره دیگه، بذار تا هفته 12 بعد اگه کلا برطرف شد کم کم قطعش کن...

من بعدش هم رفتم ان تی گفتن جفت سرراهی شیاف و آمپول پروژسترون قطع کرد.... آمپول پرولوتون داد، از همون زمان تا هفته 36... هفته ای یه دونه زدم.

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
 بری  که بهتر هست  سونو هم دادی یانه ؟ شاید بخواد ازت سونو بدی

سونو که میخوام برم تحت نظر بیمارستان باشم چون سز هستم میگن دکتر بیرون سونو بنویسه جوابشو ببری بیمارستان قبول نمیکنه باید خود دکتر بیمارستان بنویسه حالا هفته دیگه میرم بیمارستان که بنویسه برای قلبش

آره دیگه، بذار تا هفته 12 بعد اگه کلا برطرف شد کم کم قطعش کن... من بعدش هم رفتم ان تی گفتن جفت سررا ...

پرلوتون ۲۵۰ بود  یا ۵۰۰ ؟؟؟به من ۲۵۰ دادن 

سونو که میخوام برم تحت نظر بیمارستان باشم چون سز هستم میگن دکتر بیرون سونو بنویسه جوابشو ببری بیمارس ...

مگه بعد باید جواب این سونو ها رو ببریم برای زایمان ؟؟؟

شما بارداری دومتون هست؟؟

من بارداری اولمه 

اصلا نمیدونم چه جوریه 

دکتر بیرون میرم اونم فکر کنم سزارین نمیکنه 

نمیدونم چند ماهگی برم زیر نظر دکتر که تو بیمارستان باشه که بعد شاید من رو سز کنه

تو باید خم و راست نشی از توالت فرنگی استفاده کنی استراحت کامل به مدت سه هفته وقتی میری برای تشکیل قلب بگو نگاه کنه ببینه هماتومـنداری یعنی خونریزی پشت جفت .شیافم خارجیشو مرتب استفاده کن

مگه بعد باید جواب این سونو ها رو ببریم برای زایمان ؟؟؟ شما بارداری دومتون هست؟؟ من بارداری اولمه&n ...

از الان برو تحت نظر بیمارستان باش....من از الان دارم میخوام برم

از الان برو تحت نظر بیمارستان باش....من از الان دارم میخوام برم

اخه من ای وی اف کردم 

این دکتر ای وی اف هست 

میشه دوتاش رو برم به نظرت ؟؟؟

تو باید خم و راست نشی از توالت فرنگی استفاده کنی استراحت کامل به مدت سه هفته وقتی میری برای تشکیل قل ...

خم و راست که میشم بعضی اوقات ...واسم دعا کنین خیلی نگرانم

اخه من ای وی اف کردم  این دکتر ای وی اف هست  میشه دوتاش رو برم به نظرت ؟؟؟

خوب ازش رفتی سوال کن بگو میخوام برم تحت نظر بیمارستان چیکار کنم...یا برو همون بیمارستانی که خودش هست