2777
2789

اگ عشق باشه نه

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه ای ندارم ولی با توجه به تجربه خودم عشق بعد از ازدواج رو بهتر و عمیق تر میدونم

شما قبل ازدواج همسرت رو دوست نداشتی ؟

بعدش علاقمند شدی؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

تا آدم برسه..کلی صبر میخاد..وقتی هم رسید..عشق مراقبت میخاد..توکل کن به خدا و ذکر یاودود رو بگو..التماس دعا..تو امضام نوشتم💚

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢

نه عزیزم من دوس چندین ساله داداشم شد عشقم وقتی فهمیدم پسر چی هست الانم تبدیل شده به همسر جان .به نظر من عشق بعد رسیدن یا ازدواج تبدیل میشه به یه چیزی بین عادت و دوس داشتن یعنی نه میشه بی خیالش بشی نه میشه دوسش نداشته باشی ....یه چیز فلسفی میشه 😓😂 البته اگه با هم سازش داشته باشین وگرنه تبدیل میشه به طلاق 😌😓😂

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
تا آدم برسه..کلی صبر میخاد..وقتی هم رسید..عشق مراقبت میخاد..توکل کن به خدا و ذکر یاودود رو بگو..التم ...

انشالله بهم برسید الان دوستین ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

تکراری که اصلا نمیشه مگه بابا مامان داداش و خواهر ادم تکراری میشن نه مخالفم تکراری نمیشه خیالت راحت اگه شد چاره اش یه سفره چند روز ندیدن همین باس وقتی بعد چند روز ببینیش دلت میریزه قلبم تند تند میزنه😊💖

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
تکراری بشه دختره برا پسره 

نه عزیز چرا تکراری بشه؟ البته کلا رابطه دوستی با ازدواج فرق داره بعد از ازدواج مشکلات زندگی میاد سراغ آدم و عبور کردن از این مشکلات کنار همسری که عاشقشی و اونم دوستت داره خیلی راحتتره

انشالله بهم برسید الان دوستین ؟

ان شاءالله..یواشکی..اگه بفهمن اوضاع از اینی ک هس بدتر میشه..

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢