2777
2789

عزیزم تخمک گذاری کلا یه روزه

من ماه قبل روز تخمکگذاری اقدام کردم نشد. این ماهم اقدام کردم امروز روز ۲۸ سیکلمه.سیکلمم ۲۸ روزه ست. تا ببینم خدا چی میخواد

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

۲۴ساعت تا بعد تخمکگذاری اقدام کنید ...

بهترین زمان هست ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تخمک گذاری کلا یه روزه من ماه قبل روز تخمکگذاری اقدام کردم نشد. این ماهم اقدام کردم امروز روز ...

نه یک روز نیست..فقط یه روز در دوره بالاترین شانس بارداریه...من یه اپلیکشن دارم که روزایی که تخمک گذاری دارمو برام محاسبه کرده که حدودا ۱۰ روزه

نه یک روز نیست..فقط یه روز در دوره بالاترین شانس بارداریه...من یه اپلیکشن دارم که روزایی که تخمک گذا ...

منم مثل شما فکر میکردم. اون ده روز احتمال باردار شدنه. ولی وقتی کیت بگیری و دستورالعملشو اجرا کنی اون وقت میبینی تخمک فقط یه روز آزاد میشه و خیلی زیاد هم بمونه یه روزه. ولی اسپرم حتی تا یه هفته هم ممکنه زنده بمونه. مثلا شما ممکنه ۵روز قبل تخمک گذاری اقدام کنی و این اسپرم زنده بمونه تو بدنت و روز تخمک گذاری که تخمک آزاد شد لقاح انجام بشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز