بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی می دونست، هرچی از قدیم و ندیم به مادرش توی خونه خوپمون گفته بودم
نباید اینکارو میکرد حالا اگه میدونی ناراحت شده مادر شوهرت از دلش در بیار یه چند روز دیگه بمون بعد برو حالا اگه بخوای همین فردا بری شاید بدتر ناراحتی به وجود بیاد
فردا نرو اگه دلخوری به وجوداومده حل کن بعد برو اگه حرفایی که به مادرش گفتی واقعی بوده منظورم فحش نیست بهتر بزار مادرش بدونه
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
فردا نرو اگه دلخوری به وجوداومده حل کن بعد برو اگه حرفایی که به مادرش گفتی واقعی بوده منظورم فحش نیس ...
فحش نیست.مثلا له شوهرم گفتم خونه مادرم راحتترم، شب بچه گریه می کنه نا صبح من خسته شم به مامانم می گم بیا بچرو بگیر من بخوابم، اما مادرت صدا بچرو نصفه شب می ظنوه پانمی شه بگه چشه! وای آب شدم اینو گفت
عزیزم منم سز شدم تایه هفته مادرم کنارم بود بعد اون تنها خودمبودم حالا خونه مادرشوهرمم نزدیکه بهم ولی اصلا کمک نمی کرد
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
نه حتما ناراحت شده یه چیزی گفته حالا ماها کسی زایمان کنه مادر شوهر میاد خونه پسرش این جوری ادم راحت تره ولی مادر شوهرت چون اونا رو شنید گفته به دل نگیر