2777
2789
عنوان

زنجانی ها بیایید

269 بازدید | 10 پست

سلام من میخوام تو محرم یه روز بیام زنجان بعد عاشورا کی تجمع دارید میشه بدونم منظورم تجمع زینبیه هست

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روزای خاص داره باید از مامانم بپرسم

روز تاسوعا و بعدازظهر عاشورا هست ولی بعد عاشورا هم هست نمیدونم دقیق

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
بعد ظهرش نبود🙄قاطی کردم

بعد از ظهر عاشورا هم هست 

بعد ظهرش نبود🙄قاطی کردم

نه بعدظهرش مکتب الزهرا دسته درمیاد

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...