2777
2789
عنوان

مهریه

95 بازدید | 9 پست

یه زن میتونه هم مهریشوبگیره هم زندگیشوادامه بده 

واینکه یک چهارم حقوق تعلق میگیره  این درصدازجمع دریافت ناخالصی کسرمیشه یااونی که خالصه وطرف دریافت میکنه

اره میتونی هم بگیری هم زندگیتو ادامه بدی حقته البته بستگی به شرایط همسر داره ک چقدر بتونه بده و این دادگاه چند تا سکه سالانه حکم کنه ک طرف بده یا اینکه هر ماه یک چهارم حقوقش بهت برسه بازم کلا بستگی به شرایط مالی همسر داره

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونی هم بگیری هم زندگیتو ادامه بدی حقته البته بستگی به شرایط همسر داره ک چقدر بتونه بده و این ...

خوب اون یک چهارم چجوری حساب میشه ازجمع دریافت ناخالص یااونی که خالصه

خوب اون یک چهارم چجوری حساب میشه ازجمع دریافت ناخالص یااونی که خالصه

از جمع دریافتی ناخالص یعنی اضافه کاریو و کارمزد و و اینا رو کلا در نظر نگیر حقوق پایه رو در نظر بگیر

ولی به نظرم واسه نفقه اقدام کنی خیلی بهتره تا مهریه .. نفقه خیلی زود میره اجرا ولی مهریه حدااقل ۷ ماه طول میکشه حالا بعد از دادگاهشم ۳ ماه هی تجدید نظر میکنن 

اخه دارم باهاش زندگی میکنم میتونم شکایت نفقه بکنم

خب دقیقا نفقه واسه زندگی کردنه اگه نخوای زندگی کنی ک راحت تمکین میزنه و نفقت قطع میشه بیشتر از ۳ بارم نمیتونی بگیری ولی چون تو میخوای زندگی کنی برای نفقه شکایت کن حداکثر سر یه ماه دادگاهش تشکیل میشه ماهانه کمترین دریافتی از نفقه هم ۳۰۰ تومنه باز بستگی به شغل همسر داره ک چقدر بتونه بده و درخواستی تو چقدره نفقتم کلی شکایت کن ن هر ماه یه بار ولی مهریه کلا خیلی خوب نیس انقدری ک قانون حقو به مرد میده نمیتونی چیزی بگیری ازش مگر اینکه قبل از اینکه بفهمه اموالشو توقیف کنی