2777
2789
عنوان

سرلاک بدون شیر

14809 بازدید | 21 پست

سلام دخترم شش ماه و نیمه است و رفلاکس و الرژی به پروتیین گاو داره

دکترش گفته سرلاک گندم بدم

دکتر مقدادی هم گفت سرلاک بدون شیر بدم بهش

شما سرلاک گندم بدون شیر شراغ دارید؟

من اصلا پیدا نکردم   

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم تو مارک پوره پنج باشه عزیزم

میتونی اینترنتی سفارش بدی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

فرنی با آب هم میتونی درست کنی دست آخر وقتی خنک شد شیرخشک مخصوص که واسه حساسیت گاویه یا شیر خشک Ar یه پیمانه پودرشو بزن بهش بده بهوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم سرلاک منظورش بوده با شیر قاطی نکن نده ..با آب جوشیده بده بچه بخوره

احه رو سرلاک نوشته همراه شیر یا بدون شیر

عزیزم سرلاک رو میگن تراریخته هست نده

بیسکوییت مادر رو با آب له کن بده

پوره سیب و موز بده

پوره کدو حلوایی و سیب 

توش خرما و شیره و انگور و 4مغز میزنم مقوی بشه

سرلاک چیه افزودنی داره

دختر منم رفلاکس داره

تو اینستا بزن غذای کودک به عالمه غذا و میان وعده میاره

صلوات

فرنی با آب هم میتونی درست کنی دست آخر وقتی خنک شد شیرخشک مخصوص که واسه حساسیت گاویه یه پیمانه پودرشو بزن بهش بده بهوره یا شیر خشک ای ار بزن

فرنی با آب هم میتونی درست کنی دست آخر وقتی خنک شد شیرخشک مخصوص که واسه حساسیت گاویه یا شیر خشک Ar&nb ...

مرسی

فرنی و حریره میدم با اب