2777
2789
عنوان

سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
نه.خبری نیس.الان پریودم.خودم شک کردم.پنج روز قیل موعد تست زدم زود خط افتاد باورم نشد.ولی روز موعد بی ...

ای جانم یعنی باز سقط شد؟ناامید نشو انشالله ماه دیگه یه نی نی ناز تو شکمته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نی نی هام دوقلون .توی یه ساکم بودن .هفته هشتم که رفتم واسه ضربان قلبشون دکترسونوگرافم گف دو ...

سلام من فردای موعدم بتام ۴۴۹ بود بی بی چکم هم از ۵ روز مونده به موعدم هاله انداخت 

ممکنه منم دوقلو داشته باشم؟

هفته ۶ برم سونو معلوم میشه یا نگهدارم دیرتر برم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
فعلا ک یکی رو نوشته  احتمال این هست ک لقاح اون یکی دیرتر تشکیل شده باشه  ولی فک کنم دوقل ...

اااا جدی به نظرت چون مشکوک بوده چیزی نگفته؟ تو 7 هفتگی شکمم انقد بزرگ شده که نگو

اااا جدی به نظرت چون مشکوک بوده چیزی نگفته؟ تو 7 هفتگی شکمم انقد بزرگ شده که نگو

شاید بزار یکی دوهفته دیگه برو ببین چی میگه شاید تا اون موقع تشکیل شده باشه

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤