2777
2789
عنوان

زندگیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم مشخصه زن قوي و باراده اي هستي اين همه فراز ونشيب و انقدر تندتند تايپ كردي و حتي لفتش نداري تا همه جمع بشن و برات دلسوزي كنن ،افرين به تو بعضي زنها واقعا الگو و نمونه هستن برام ،چقدر همسرت و خانواده.اش شرافت دارن و مهربونن الهي خوشبختيت ابدي باشه واقعا شنيدن اين جور داستانها اميدوارم به ادم ميده هستن هنوز افرادي كه قلبشون درياست ، در مورد خانواده ات عجله نكن و با ارامش جلو برو و مطمن بشي كه واقعا خانواده هستن و اينكه لزومي نداره همون لحظه كاري كني تو مرور زمان شايد بتوني تو تحصيل وازدواجهاشون قدمها مهمتر و بزرگتري برداري البته الان هم اگر توانشو داري كمك كن اما نذار همسرت خيلي درگير مسايل مادي اونها بشه بلاخره اونم با هزار. اميد تشكيل خانواده داده و خرج زندگي هم خيلي زياده مراعاتها بكن با اين همه مهربوني كه خودش و خانواده دارن بهت

من با شوهرم ۷ سال دوست بودم که سرطان گرفتم

ولی اون حالی که گفتی انگار داری زندگیشو تباه میکنی درک میکنم

وقتی خوب شدم نامزد کردیم

خیلی خوشحالم که شوهر تو هم عاشقانه کنارت موند

عزيزم مشخصه زن قوي و باراده اي هستي اين همه فراز ونشيب و انقدر تندتند تايپ كردي و حتي لفتش نداري تا ...

متاسفانه این که وضع زندگی خودمم زیاد خوب نیست خداروشکر خونواده هامون دارن ولی ما نه چون همسرم شاغل نیست و داره دزس میخونه خرج ما رو پدرم و پدرشوهرم میدن 

من هرطور که بتونم بهشون کمک میکنم خونه من یه دو واحدیه میتونم واحد پایینو بدم  بهشون بیان پیش خودم به هرحال اونا تو این مسئله نقشی نداشتن مقصر پدر و مادری بودن که منو دور انداختن 

من بیشتر دلم برا بچه ها سوخت

و  اینکه چرا باباشون یعنی دادم بالا سرشون نبود 

یه جور حس کردم زنش گمون میکنه یه خرج خور داره بهشون اضافه میشه که اینطور برخورد کرد

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
من با شوهرم ۷ سال دوست بودم که سرطان گرفتم ولی اون حالی که گفتی انگار داری زندگیشو تباه میکنی درک م ...

خوش حالم که حالتون خوبه😀🤗 

عشقتون پایدار😀

عزيزم مشخصه زن قوي و باراده اي هستي اين همه فراز ونشيب و انقدر تندتند تايپ كردي و حتي لفتش نداري تا ...

قوی نیستم 

یه جاهایی رو کات کرده بودم که دوستان نگن هندیش کردم

تو همون برهه ای که شیمی درمانی میشدم ۲ بار خودکشی کردم اولین بار قرص برنج خوردم و به تبع اون آسم گرفتم چون پشت بندش یه لیوان آب خوردم یه ربع بعد حالت تهوع گرفتم و بعدش از تشنگی مثل ماهیی بودم که بیرون از آب افتاده همسرم از روی ندونستن بهم آب داد منم تا جا داشتم خوردم😔 هرچی بیشتر میخوردم خفه تر میشدم چون گازای سمیش آزاد میشدن

بار دومم رگ زدم انقدر خون ازم رفت که یه قدمی مرگ بودم شوهرم میگه وقتی پیدام کرد رنگم کبود شده بود وقتی بهم دست زد انگار به یه تیکه یخ دسته زده میگفت فکر میکرده تموم کردم😔

متاسفانه این که وضع زندگی خودمم زیاد خوب نیست خداروشکر خونواده هامون دارن ولی ما نه چون همسرم شاغل ن ...

خوب به اونم حق بده وقتي ت نداري داره دست و پا ميزنه به هر چيزي تن لرزه ميگيره بذار يكم زمان بگذره اونم بيشتر اشنا بشه باهات ممكنه خودش از كار خودش شرمنده هم بشه اما دست خودش نبوده حتما خيلي گرفتارن ،فعلا اگر ميخواي كم كني جه خانواده برادر واقعيت باشن چه نه شايد قسمت بوده شما ببينيشون از نظر خوراك و پوشاك اونچه ميتوني براشون بفرست در خونشون خودتم نرو نفهمن كي داده تا زمان و وقتش. برسه 

عزیزم نی نی تون دنیا اومد؟!

نی نی خیلی وقته به دنیا اومد😍

تو هفته سی ام😔

ولی تو دستگاهه😔

حالا امروز میخوام برم با دکترش حرف بزنم ببینم کی بالاخره میتونیم بیاریمش خونه طاقتم دیگه تموم شده یه لحظه تحمل ندارم

نی نی خیلی وقته به دنیا اومد😍 تو هفته سی ام😔 ولی تو دستگاهه😔 حالا امروز میخوام برم با دکترش حر ...

عالی، انشالله زودی مرخص میشه

خوشحال شدم، همیشه شاد باشین

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم