2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده؟

36 بازدید | 4 پست

من دیشب خواب دیدم تو یه جنگلی بودم که سینه خیز دراز کشیده بودم و حیوونای وحشی به ترتیب از کنارم رد میشدن که بعد یه شیر نر خیلی ترسناک(چشمای سفید با دندونای تیز بیرون زده)اومد از کنارم رد بشه انگار بو ی من رو فهمید و تا اومد بهم حمله کنه یه محافظ مثل بالشت گذاشتم جلوی صورتم و انگار این یه مانعی شده بود که نمیتونست یه دست و پامم حمله کنه (غیر از پشت دستم)و هر از گاهی پا میشد دورم میکرد و دوباره جلوی اون بالشته(بالشتی که جلوی صورتم گذاشته بودم)میشست و یه بار که دورم کرد وقتی رسید جلوی بالشت انگار با یه لبه ی کوچیک دندونش پشت دستمو گاز گرفت(دردش مثل نیشگون گرفتن بود یعنی خیلی زیاد نبود)ولی گوشتمو نکند ( در حد گاز گرفتن جدی گربه بود) و من چون گازم گرفت ترسیدم فکر کردم محافظم رفته هی جیغ زدم تا دستمو ول کرد و دوباره نشست جلوی همون بالشت. حالا این بین یه انسانم اومده بود پشتم نشسته بود که شیره به اونم کاری نداشت (فقط دور منو میگرفت)و من هی از اون شخص میپرسیدم ببینم شیره رفته یا نه هی میگفت نه بعد ۲۰-۱۰ که ازش پرسیدم بالاخره گفت آره دیگه رفته خیالت راحت بیا بیرون .وقتی بالشتو از جلوی صورتم برداشتم پشت سرم رو نگاه کردم دیدم شیره داره آروم آروم دور میشه و میره.بعدم از خواب پاشدم.کسایی که تعبیر خواب بلدن،این خواب تعبیر داره آیا؟ اگه داره تعبیرش چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید😘🙏🏻

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه خواب حیوون های عجیب الخلقه و ترسناک رو میبینم که دائم دارن به من نزدیک میشن تقریبا هر هفته یکی از این خوابها میبینم . خیلی هم میترسم و از خواب میپرم‌. نمیدونم چیکار کنم