2777
2789
عنوان

کی مثل منه🤔

133 بازدید | 20 پست

عاقا من وقتی میخوام برم یه عروسی از هزار جا مدل لباس میبینم بعد آخرش حس میکنم هیچ لباسی خوشکل نیست اخرم یه لباس زشت و ساده ای میخرم بعد جالبه تو عروسی حس میکنم چقدر لباس ها بقیه خوشکلن،اصلا پسند خودم دوست ندارم،تازه میرم آرایشگاه شینیون و میکاپ  حس میکنم شکل جن شدم دوست ندارم عکس از خودم بگیرم🤔حالا بدون آرایشم ایقدم زشت نیستم😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نظر خودته که زشت میشی دیگران شما رو زشت نمیبینند عزیزم ,, میگن دیگران شما رو ۴۰ درصد زیباتر از خودتون میبینند پس نگران نباش و عزت نفس داشته باش 😍😍

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من یه شکل دیگه از شمام 🤣هرچی میخرم بعدش پشیمون میشم و دلسردم ازش واسه جهازم سرویس خواب گرفتم از چشم ...

خداروشکر من هنوز به این مرحله نرسیدم هنوز مجردم و به جهاز نرسیدم،برسم قطعا منم پشیمون میشم هر چی بگیرم😁

وای چپ وقت پیش عروسی یکی از فامیلامون بود بعد من ا. خیلی وقت ترش رفتم یه عالم مدل لباس دیدن مدل شینیون میکاپ .بعد کار سالن های زیبایی رو پرس و جو میکردم خلاصه خیلی زودتر لباسی که میخواستم و گرفتم.بعدش یه مدل شینیون میکاپم انتخاب کردم یه وقت آرایشگاهم گرفتم.همه چی دقیق.بعد چن روز مونده به عروسی مامانمو خواهر کوچیکم یادشون افتاد که آقا ما می‌خوایم لباس ست بدوزیم توام بیا ست باشیم.متم همینجوری گفتم باشه من که لباسمو خریدم اینم میدوزیم اگه خوب شد می‌پوشم.عروسی فرا رسید تنها چیزی که خووووب شده بود فقط همون لباسی بود که دم آخری ست دوخته بودیم و همه تعریف می‌کردند.لباسی که قبلاً خریده بودم از چشم افتاده بود آرایشگره کند زود به موهام کلا یه مدل دیگه درآورد برام که تا وسطای مجلس هم دووم نیورد و فرش باز شد.مژه هام هم هی کنده میشد میچسبوندم....