عاقا من وقتی میخوام برم یه عروسی از هزار جا مدل لباس میبینم بعد آخرش حس میکنم هیچ لباسی خوشکل نیست اخرم یه لباس زشت و ساده ای میخرم بعد جالبه تو عروسی حس میکنم چقدر لباس ها بقیه خوشکلن،اصلا پسند خودم دوست ندارم،تازه میرم آرایشگاه شینیون و میکاپ حس میکنم شکل جن شدم دوست ندارم عکس از خودم بگیرم🤔حالا بدون آرایشم ایقدم زشت نیستم😟
وای چپ وقت پیش عروسی یکی از فامیلامون بود بعد من ا. خیلی وقت ترش رفتم یه عالم مدل لباس دیدن مدل شینیون میکاپ .بعد کار سالن های زیبایی رو پرس و جو میکردم خلاصه خیلی زودتر لباسی که میخواستم و گرفتم.بعدش یه مدل شینیون میکاپم انتخاب کردم یه وقت آرایشگاهم گرفتم.همه چی دقیق.بعد چن روز مونده به عروسی مامانمو خواهر کوچیکم یادشون افتاد که آقا ما میخوایم لباس ست بدوزیم توام بیا ست باشیم.متم همینجوری گفتم باشه من که لباسمو خریدم اینم میدوزیم اگه خوب شد میپوشم.عروسی فرا رسید تنها چیزی که خووووب شده بود فقط همون لباسی بود که دم آخری ست دوخته بودیم و همه تعریف میکردند.لباسی که قبلاً خریده بودم از چشم افتاده بود آرایشگره کند زود به موهام کلا یه مدل دیگه درآورد برام که تا وسطای مجلس هم دووم نیورد و فرش باز شد.مژه هام هم هی کنده میشد میچسبوندم....