2777
2789
عنوان

شدم ۹۰ کیلو😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 70 پست
حدودا ۵سال 

منم دنبال کارم رشتم حسابداریه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نمیدونی واقعا!!!!دوست پسرت دیگه

ببخشی فدات تویه تاپیک دیگه بودم خواستم جوابه استاترو بدم.اشتباه شد گلم ببخشی

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
ببخشی فدات تویه تاپیک دیگه بودم خواستم جوابه استاترو بدم.اشتباه شد گلم ببخشی

فداتشم

من همش دارم فک میکنم با کی کات کنم.

ببخشید دیر ج دادم دیشب وسط تایپ خوابم برد

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

عزیزم من‌از دوره های دوماهه خانم ساداتی استفاده کردم منم وقت باشگاه نداشتم هوازی تو خونه واسم ‌می نوشت دوماهه ۱۲کیلو کم کردم سینه هام افتضاح بود سفت و فیت شده سالم خوری بدون گرسنگی بهم گفت مطابق سفره کارشون عالیه هرروز‌میگیرم بود؟ چون من اصلااراده نداشتم 

عزیزم سمت قرص ودمنوش و رژیم خودسرنرو هزینه بی فایده هست من تجربه کردم 

من‌ و زنم ثابت شده 

ایدی تل گرامشون دارم PPPPP_e@

اما لینک کانال نتایج شون یادم نیست بهشون پی ام بده دلسوزانه وقت میزاره 

انشالله زودتروزنت بیاد پایین عزیزم 

عزیزم من‌از دوره های دوماهه خانم ساداتی استفاده کردم منم وقت باشگاه نداشتم هوازی تو خونه واسم ‌می نو ...

ممنونم از لطفت

ایشا هرچی از خدا میخوای بهت بده

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
فداتشم من همش دارم فک میکنم با کی کات کنم. ببخشید دیر ج دادم دیشب وسط تایپ خوابم برد

قربونت گلم.ایراد نداره فدات😍😍😍😍😍😍

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤