2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

489 بازدید | 39 پست

من ۳ بار تجربه سقط داشتم. ۲ بار قلب تشکیل نشد که یه با  کورتاژ کردم و یه بار با قرص. یه بارم که تا ماه ۹ باردار بودم و متاسفانه تو هفته ۳۷ بچه مرده بدنیا آوردم. مشکل انعقاد خون هم دارم. با توجه به اینکه یه بار کورتاژ کردم و یه بار سزارین، دکتر میگه از رحم اجاره ای استفاده کنم. نظرتون چیه؟

تعداد رای : 32
نظرسنجی
استفاده کن حتما
14
43%
اصلا استفاده نکن
1
3%
بیشتر تحقیق کن
17
53%

خیلی سخته چون تموم حالات و رفتار اون خانوم رو بچه اثر داره خورد و خوراکش ...

خیلی تصمیم سختیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته چون تموم حالات و رفتار اون خانوم رو بچه اثر داره خورد و خوراکش ... خیلی تصمیم سختیه

اره خودمم خیلی ناراحت این موضوعم. دوست دارم با کسایی صحبت کنم که تجربه این کار رو دارن 😢😢😢 و یه آدم مطمعن و دلسوز پیدا کنم 😢

اره خودمم خیلی ناراحت این موضوعم. دوست دارم با کسایی صحبت کنم که تجربه این کار رو دارن 😢😢😢 و یه آ ...

سرچ کن همینجا حتما تاپیک میاد چنتایی برات

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره خودمم خیلی ناراحت این موضوعم. دوست دارم با کسایی صحبت کنم که تجربه این کار رو دارن 😢😢😢 و یه آ ...

اصلا اینطور نیست یکی از دوستای من همینطوری بچه دار شد، بچه کاملا شبیه خودشه مثل ماهه اروم و جیگر،خانومیم  که اینکارو کرد سالها بود با همسرش واسه مادرش کار میکرد و تو خونه مادرش زندگی میکرد،حواسشون خیلی به تغذیه و آرامش اون خانوم بود،شما هم بگرد یه آدم خوب و درست و حسابی واسه اینکار پیدا کن