2777
2789
عنوان

سفیداب

349 بازدید | 13 پست

خانما من چندوقتی میشه از سفیداب استفاده میکنم عالیه وقتی میزنم اما بعد سه روز اگه نزنم پوستم خارش و حس سنگینی داره 😩بااینکه وقتیم نزنم پوستم خوبه ولی خودم حس بدی دارم صورتم شدید عادت کرده به سفیداب .بنظرتون چطوری کمترش کنم؟کسی بوده اینجوری باشه و کمترش کرده باچی؟

ماهی نهایتا دوبار

بعدش حتما پوستتو لوسیون و آبرسان و اینا بزن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهی نهایتا دوبار بعدش حتما پوستتو لوسیون و آبرسان و اینا بزن

خب عزیزم مشکلم همینه عادت کرده پوستم و وقتی نزنم حس خیلی گندی دارم و خارش شدید میگیره پوستم چیکار کنم

عزیزم به صورتمم میزنی؟؟ قرمز نمیشه؟؟ سعی کن برای صورت استفاده نکنی پوست صورت خیلی نازک و حساسه

نه عزیزم قرمز نمیشه.اره پوستم انگار نازک شده وعادت کرده چطور کمش کنم😢خیلی دوس دارم نهایت هرده روزی بزنم

با پاک کننده های دیگه ای صورتتو پاک کن 

تونر خوبه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه عزیزم قرمز نمیشه.اره پوستم انگار نازک شده وعادت کرده چطور کمش کنم😢خیلی دوس دارم نهایت هرده روزی ...

به نظر من دیگه سعی کن برای صورت استفاده نکنی به جاش از شوینده های مخصوص پوستت استفاده کن 

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
به نظر من دیگه سعی کن برای صورت استفاده نکنی به جاش از شوینده های مخصوص پوستت استفاده کن 

مرسی عزیزم سعی خودمو میکنم کمترش کنم اولش شاید سخت باشه👍👍👍💞💟💟