سلام خانمها کسی از مینی واش استفاده کرده؟راضیه کارایی خوبه یانه؟من دستم درد میکنه واسه خورده لباس و دستمال میخوام بخرم نمیدونم خوبه یانه ی چندنفربهم گفتن تمیز نمیکنه و الکیه شماها چیه نظرتون؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
تمیزی که تمیز میکنه اگه جاداری نصبش کنی خوبه که خودش بشوره آبکشی کنه . وگرنه دردسر داره
ن جا ندارم پس اونایی ک کوچیکن کهنه شورن
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اره بهشون کهنه شورم میگن منم خریدم که باهاش لباسای دخترمو بشورم اما جا برای نصب نداشتیم خودم باید اب میرختم توش بعدم درشون مبوردم اب میکشیدم سخت بود منم فروختمش
ولی میدونم بااین اوضاع دستم باید بخرم وگرنه فلج شدم
بخری هم بااون دستات بایدزحمت بکشی هی آب بریزی توش تابشوره مخصوصاآبکشی منکه دارم میفروشم میخوای؟
یعنی بیشتر ب دستم فشار میاد؟چقدر میدی کجایی شما؟