2777
2789
عنوان

بيايد درد و دل

113 بازدید | 9 پست

از خاطرتون كه تو مدرسه،دانشگاه يا محل كارتون بهتون توهين شده يا تحقيرتون كردن بگيد

امروز منم تجربه كردم

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز يكي درصورتي كه لباسم خيلي ساده و رسمي بود باهام خيلي بد حرف زد

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

او فكر ميكنم ب خاطر شرايط خاصي ك دارم باهام اينجوري رفتار كرد

یادمه اول دوم راهنمایی معلم دینیمون پاتختم کرد جلو همه بچه های کلاس بهم گفت چرا مانتو کثیفه اون روز ...

بعضي معلم و مدير،معاونا خيلي بيشعورن

اخیرا رفته بودم بانک. یکی از کارمندهای نامرد دوبار گفت شماره حساب ی که مینویسی اشتباهه در صورتی که نبود دیگه ازش سوال میپرسیدم جواب نمیداد ینی سرشو بالا نمیاورد جلو بقیه ضایعم کرد خدا ازش نگذره خیلی خجالت کشیدم گناهمو نفهمیدم رفتم بیرون گریه کردم...هعیییی دنیای نامردیه تو هم ناراحت نباش اگه اتفاقی افتاده که غمگین شدی...زندگی همیشه باید بهمون ثابت کنه که قرار نیست خوش بگذره

Nothing special...

يسري من شال سرم بود بعد لباسم خيلي بلند و ساده بود بعد شالم هي ميوفتاد دادمش پشت گوشم يهو معاون جلو همه داد زد "نگاش كن،گوشاشو انداخته بيرون" اصلا چرا فرم نپوشيدي اين چ وضعيه درصورتي كه اصلا موقع مدارس نبود ك بخوام فرم بپوشم

اخیرا رفته بودم بانک. یکی از کارمندهای نامرد دوبار گفت شماره حساب ی که مینویسی اشتباهه در صورتی که ن ...

ي سريا تا ي پست و مقامي ميگيرن هرچقدر هم كم باشه خيلي نسبت به كسايي كه بهشون نياز دارن بدرفتاري ميكنن و مغرور ميشن