2777
2789
عنوان

مادر

53 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.... دلم خیلیییییی گرفته آرزوی مرگ میکنم همش 😥 توروخدا کمکم کنید بهم دلداری بدین... بگین چیکار کنم 😭😭

مادرم اصلاااااا با من رفتار خوبی نداره خیلی کم تو خونه باهام حرف میزنه یا با اخم بهم حرفاشو میزنه... اصلا لحن خوبی نداره حرفاش... جلو بقیه منو خورد میکنه هرچی از دهنش بیاد میگه.. برای خرید بخوام برم یا هرجا اصلا باهام نمیاد تنها باید برم خواهرم ندارم... هیچ وقت اجازه نداده باهاش صمیمی بشم الانم که نامزد کردم همش پشت سرش بهش حرف میزنه جلو من که دلمو ازش سیاه کنه با اینکه پسر خوبیه 

بخدا دیگه بریدم حسرت همه چی مونده به دلم هیچیکیم نذارم باهاش حرف بزنم... هیچ وقت برام مادری نکرده همیشه جبهه مقابل من بود هرچی میگم هر حرفی میزنم دعوا داریم ...  سال به سال عید روبوسی میکنیم 

شما بگید من چیکار کنم خسته شدم دیگه 😭😭😭😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم چه اصراریه امروز همه میخوان با مادرشون صمیمی شن،  اقا نمیشه،  همه مادرا که مثل هم نیستن

منم با مادرم صمیمی نبودم،  خودم همیشه خرید کردم، زیاد دعوا و بحث نداشتیم چون باهاش مخالفت نمیکردم

هر جی میگه باهاش بحث نکن،  یه گوشتو در کن یکی دروازه، فقط احترامشو نگه دار همین.... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز