2777
2789
عنوان

پری

34 بازدید | 3 پست

سلام خانوما,من همیشه پریودام منظمه .قبل پریودم یک بار نزدیکی بدون جلوگیری داشتم بعدش اورژانسی خوردم چند روز بعدش هم دوباره جلوگیری نداشتم دیگه اورژانسی نخوردم چون ده روز مونده بود پریود بشم گفتم احتمالش کمه حامله بشم,دو سه روز پیش پریود شدم اونم فقط یک روز بعدش فقط لکه بینی داشتم,به نظرتون حامله ام؟هیچوقت اینجوری پری نشده بودم...

تا خدا 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دفعه دوم ۱۰ روز مونده به پری!!!!! دفعه اول حتما موقع تخمکگذاریت بوده پس! خیلی بی احتیاطی کردی.‌یا بارداری یا اثر قرصه که نظمشو به هم ریخته. احتمال بارداری هست

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی