2777
2789
عزیزم😍😍😍😍😍 شوهر منم خونه تازه ساختش رو قبل از عقد زد به نامم خدا حفظشون کنه😍

چیکار میکنید که شوهرتون اینطور به شما اعتماد دارن 

من ۹ سال کار کردمو همه درآمدمو دادم به شوهرم تا با هم خونه بخریم 

تو خاستگاری گفت هر چی بخریم به نام هر دو میگیریم 

موقع خرید خونه گفت هر چی پول دادی بهت میدم دیگه نگو خونه به نامم کن 

هر وقتم حرف میشه میگه همینطوری طلاق بگیره کسی داراییشون که بعد از ازدواج به دست آوردن نصف میشه 

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم مبل سه نفرمون رو به نامم زد 😂😂 سخت بود ولی راضیش کردم

الان راحت روش لم میدم و به ارزوهام فکر میکنم 

فقط خیلی زپرتیه مبلش 

سفته و ...از بس باستانشو گذاشته روش خرابش کرده😑

خدا هست.

شوهر منم میخواس ماشینو بزنه به نامم مادرشوهرم نزاشت گفت ک شوهرش ینی پدر شوهرم ک طلاق گرفته ازش می‌گفته مرد نباید حتی پاون خرشون به نام زنش کنه😒😒😒☹️☹️☹️هیچی دیگه نزاشت☹️☹️☹️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
چیکار میکنید که شوهرتون اینطور به شما اعتماد دارن  من ۹ سال کار کردمو همه درآمدمو دادم به شوهر ...

ما دوبار تا پای طلاق رفتیم منم شاغلم الان به این نتیجه رسیدیم که مال همیم و باسد تو زندگی حال هردومون خوب بلشع

شوهر منم میخواس ماشینو بزنه به نامم مادرشوهرم نزاشت گفت ک شوهرش ینی پدر شوهرم ک طلاق گرفته ازش می‌گف ...

چه بیشعور البته شوهر من کاریا بخواد انجام میده حتی اگه صد نفر بگن اشتباس خانواده شوهرم فکر میکنن سه دانگه وگرنه اوناهم موشاشونا میدوندن 

چیکار میکنید که شوهرتون اینطور به شما اعتماد دارن  من ۹ سال کار کردمو همه درآمدمو دادم به شوهر ...

عزیزم ما ۸ساله با هم دوستیم

شریک غم و شادی همیم 

و به شدت پشت هم البته اون قدری که اون واسم زحمت کشیده من نتونستم جبران کنم ولی من واسه هزار تومنش شور میزدم

روزی که این آپارتمان رو پیش خرید کرد خیلی شک و تردید داشت هی میگفت نازی جاش بده اخه اون موقع یه شهرک بود که آباد نبود

اون موقع کل اون واحد در اومد ۱۲۰ و همسرم که اون موقع دوست بودیم خیلی ناامید بود ولی به من اعتماد کرد

زد و خورد به گرونی و داخل شهرک مسجد و فروشگاه و یه دانشگاه آزاد زدن و خیلییییی آباد شد

الان واحد ما رو تا ۵۰۰هم میخرن و همسرم همش میگه من این رو از تو دارم و قبل از عقد زد به نامم

چه بیشعور البته شوهر من کاریا بخواد انجام میده حتی اگه صد نفر بگن اشتباس خانواده شوهرم فکر میکنن سه ...

شوهر من خیلی خوبه هااا فقط مشکل اینکه همه چیو به تنش میگه😒این اخلاقش نتونستم عوض کنم... حتی وقتی جون خودمو یا بچمو قسم میده نگه بازم هم میگه... آه وللشش با و بیخیال.. انشالله عشقتون پایدار باشه😊😊😊😍❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

خستم کرده تا حرفی میزنی میگه برو خونه بابات هرچی از دهنش در میاد میگه میزنه بعد صبحش میاد التماس میکنه دیگ وجود چوب خوردنو ندارم اخه میدونه به کسی نمیگم سو استفاده میکنه.

من یه سواستفاده گر شدم الان خخخخخ

در هر صورت مبارکت باشه.سعی کن یهو اینقدر پایین نبری و ذلیلش نکنی و یهو اینقدر بالا نبریش.حد تعادل✌️✌️

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...