2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 145 پست
ولش کن خداروشکر کن که همسرت راضی نیس از تاپیک های اولت و پروفایلت معلومه خودتم نی نی دوس داری هر چی ...

خیلی سخته ولی

از ی طرف حال خودم سرگیجه و تهوع

از طرفی فکر خانوادم

زایمان بچه داری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته ولی از ی طرف حال خودم سرگیجه و تهوع از طرفی فکر خانوادم زایمان بچه داری...

همه چیز درست میشه مطمئن باش همه راضی میشن نگهش داری نوه عزیزی میشه برا خانواد ات تو فعلا ب سقط فکر نکن بفکر نی نیمون باش خدا بزرگه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
بخدا چن روزه ک فهمیدن زندگی نذاشتن برامون کاش میتونستم بچه رو بذارم پیش باباشو خودم بمیرم

یه نگاه به امضا من بنداز 😥ارزوی بچه دارم نکن این کارو عزیزم زندگی تو از خانوادت سواس خودت برا زندگیت تصمیم بگیر اینجوری پیش بره تو کل زندگیت باید اونا دخالت کنن

نکن اینکارارو 

سفت وایسا پای بچه ت

تو مادری باید قوی باشی

مگه دخترمامانی ک هرکاری گف گوش کنی؟

گفتن آدم بکش باید بکشی؟

نکن خدا قهرش میگیره دیگه مادر نمیشی

فقط ب خودت ضربه میزنی

۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...

گلم نکنیا به حرف خونوادت نریا سقط ممکنه ناباروری بیاره اونوقت همین خونواده می زنن تو سرت که نازایی پسر مردمو بدبخت کردی دیدم که می گم با جفت چشام نکن اینکارو ماه حرامه کشتن حرامه دلیلتم شیطانیه به خدا پناه ببر از شر خونوادت بگو خدایا لال شن من بچمو بقل بگیرم به کوری چشم حسودا دکتر مهندس شه ایشالا

گلم نکنیا به حرف خونوادت نریا سقط ممکنه ناباروری بیاره اونوقت همین خونواده می زنن تو سرت که نازایی پ ...

خدا کمکم کنه فقط

تنها دلخوشیم خداس بعدشم شوهرم

انقد احساس تنهایی میکنم وقتایی ک شوهرم خونه نیستو میخوابم ک زمان بگذره تا بیادش

چرا انقدر به دیگران اجچازه دخالت میدین که حتی واستون برنامه ریزی کنن کی رابطه داشته باشین و کی بچه دار شین؟

گناه و اعتقادتو نمیدونم عزیزم شاید داری شایدم نه

ولی چرا تا قبل از بلوغ فکری ازدواج کردی که الان توی این مسئله گیج بشی و بخوای به خاطر حرف خانوادت این لحظات شیرینو نابود کنی واسه خودتو همسرت؟

همسرت مگه دل نداره؟

به جای اینکه سوپرایزش کنی و خوشحالی و جشن باید اینجوری ازارش بدی؟

اخه جوون مردم خدایی چه تقصیری داره که اینقدرررررررررر مطیع خانوادتونین و ازدواج میکنین؟

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!