2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 145 پست
خیلی سخته توروخدا دعام کنین😔

عزیزم همسرت منطقی ترین حرفوزده.

یه مدت که بی محلی کنی وطرفشون نری وجواب تماس وپیاماشونوندی حساب کاردستشون میاد.

خداروشکرکن که راحت باردارشدی.نگاه کن ببین توهمین سایت چقدرخانومابرای یه بچه له له میزنن.سقط جنین ناشکری ازدادن هدیه ی خداوپس زدن هدیه شه.مطمئن باش عقوبت سختی داره.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
میترسم بعده سقط زندگیمون نابودشه ک حتما میشه  از صبح هیچی جز حرص نخوردم

پاشو برو یه چیزی بخور ، هرکی هرچی میگه رو ولش کن ، تقصیر خودته که زود به همه گفتی حامله ای .

من به مامانمو مادر شوهرم اینا هفته ۱۲ گفتم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش اگهذبه این دلیل سقط کنی بزرگترین اشتباه  زندگیتو انجام دادی نکن اینکارو این هدیه ی خداست میدونی چقدر با ارزشه چرا میخای پسش بزنی میدونی چنتا ادم هستن که حسرت این و دارن که جای تو باشن 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
عزیزم... ان شاءالله امام حسین ع ب حق این ماه ی بچه سالم خوشگل بهت میده  

خیلی ممنون عزیز دلم

خدا از دهنت بشنوه  خیلی خسته شدم از تنهایی😔😔

از انتظار😢😢😢

خدایا خودت حاجت همه رو روا کن

عزیزم ان شالله تو هم هر خواسته ای داری بهش برسی

.

در برابر خونواده ای که اینقدر نادون هستن و باعث متلاشی شدن زندگیتن انقدر ضعف نشون نده........!!!!!

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
خیلی ممنون عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه  خیلی خسته شدم از تنهایی😔😔 از انتظار😢😢😢 خدایا خود ...

ان شاءالله 

خدا بزرگه غصه نخور 

فدات 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

تایپک قبلیتو خوندم 

عزیزم به خانواده ات هیچ ربطی ندارند هرکس هر زمانی که دلش بخواد بچه میاره این به هیچ کس ربطی نداره

الان خانواده تو جداس

الان تو همسرت باید تصمیم بگیرین 

که مطمئنم دوستش داری اینا رو از تاپیکای قبلت میشه فهمید 

الان شما نباید بزاری کسی وارد چهار چوب خانوادگی شما همسرت بشه و دخالت کنه 

شما صلاح دونستی بچه آوردی این هیچ ربطی به کسی نداره

می‌دونستی اگه بچه رو سقط کنی و شوهرت راضی نباشه می‌تونه ازت شکایت کنه 

توان اینو داری که یکی و بکشی بخاطر حرف مردم که همیشه هست

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بنظرم یه مدت ازشون فاصله بگیر

نه زنگ بزن  نه آمار بده 

بزار آرامش بیاد واست

بچتم سفت میچسبی تو دلت نگه میداری

بعد بیا خبر به دنیا آوردنشو واسمون بزار تو نی نی سایت

بخدا دست به بچه بزنی میام خودم کبابت میکنم😁😂😂😉

عشق خالس خودم خالش میشم فدای دستای کوچیکش😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

بعدم چه زودی شما همسرتون ۳۴باشه واسه اون سن خیلی هم مناسبه شایدم دیر باشه

.

سلام گلم چی شد سقط کردی یانه؟امیدوارم که سقط نکرده باشی اگه سقط نکردی حتما ب خانواده ات بگو دکترم گفته اگه سقط کنی احتمال داره دیگه بچه دار نشی خدای نکرده هرجور شده فیلم بازی کن نگهش دار اون بچه مال تو وهمسرته نه خانواده ات

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سلام گلم چی شد سقط کردی یانه؟امیدوارم که سقط نکرده باشی اگه سقط نکردی حتما ب خانواده ات بگو دکترم گف ...

دارمش هنوز

شوهرم هیجوره زیر بار سقط نمیره نمیذاره حرفشم بزنم حتی

خانوادمم ک ی هفتس بیخیالم شدن

دارمش هنوز شوهرم هیجوره زیر بار سقط نمیره نمیذاره حرفشم بزنم حتی خانوادمم ک ی هفتس بیخیالم شدن

ولش کن خداروشکر کن که همسرت راضی نیس از تاپیک های اولت و پروفایلت معلومه خودتم نی نی دوس داری هر چی گفتن زیر بار نرو نگهش دار اوناهم کم کم راضی میشن انشالله خدا خودش داده خودشم نگهش میداره خودشم انشاالله ب دلت خانواده ات میندازه که راضی ب سقط نشن استرس نداشته باش گناه داره نی نیمون  بخودت برس استرس نداشته باش همه چیز درست میشه انشالله

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن