2777
2789
عنوان

خانمها ی سوال

83 بازدید | 8 پست

بنظرتون با انجیر خشک میشه مربا درست کرد؟الان انجیر سیاه هست مزه هم ک ندارن فکر کنم با خشک ک سفیده درست کنم بهنر بشه نظرتون؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم  خوب بشه واینکه  حیفه کیلویی۱۳۰تومنه  نکن.انجیر بیرونیا  مادر من  ...

عه تا حالا درست نکردم..پس اگ خوب میشه ک میرم از همین تازه ها میخرم..سیاه بود اونی ک مادرتون درست کرده؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شاید بشه کارنشد نداره اگراینقدر دوست داری برو اماده مرباشو بخر

ندیدم اماده 

عه تا حالا درست نکردم..پس اگ خوب میشه ک میرم از همین تازه ها میخرم..سیاه بود اونی ک مادرتون درست کرد ...

بله  

ازونادرست کن 

انجیر خشک رو نگه دار هرزگاهی  سلابی  کن بخور بمنم  بده 😜😜😜😜

فقط حیدر امیرالمومنین است

گفتم انجیر خشک ب این خاطر بود ک مامانم مربای برگ زرد آلو درست کرد خیلی خوشمزه بود گفتم شاید انجیر خشکم خوشمزه بشه