2821
2789
عنوان

تکونای نی نی

433 بازدید | 84 پست

سلام مامانای مهربون میشه لطفا بگین کیا خیلی دیر تکونای نی نی روفهمیدن؟ 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دیرترین وقتی که میشه فهمید کی هست؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

کسی هست عایا؟!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خیلی چیزا بستگی داره(موقعیت جفت،جای بچه،وزن مادرو..)

من با اینکه بچه دومم بود بخاطر جفت قدامی بودن توی هفته 20اینا یخورده تکونای ریز میزنه

فلسفه الاکلنک ، اثبات بزرگیِ کسی است که فرو میشیند

تا دیگری پرواز را تجربه کند . . .

تا 22 هفته طبیعیه متوجه نشی . من خودم از 20 هفته ی چیزایی فقط شبا حس میکردم

چطوری بود تکوناش اون اوایل؟من هیچی نمیفهمم فقط یکی دوبار مث نبض میزد کنار نافم نمیدونم بچه بود یا رگ

👪

من دیر ترین بود ۲۲هفته الانم بازم کم تکون میخوره و کم حس می‌کنم۳۰هفته ام اونم ب خاطر اینه ک جفتم قدامیه 

من دوس دارم لگد بزنه شکمم بترکه 😂

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
تا 22 هفته طبیعیه متوجه نشی . من خودم از 20 هفته ی چیزایی فقط شبا حس میکردم

من بیست ویک هفتم فقط گاهی صبحا که بیدارمیشم ی ضربه خیلی ریزمیزنه که اونم نمیدونم حرکتش هست یا نه. ..راستش نگران شدم یکم. ...تازه اونم هر روز نه. ...

اگه بچه اولته اره،  منم دیر حس کردم،  یادم نمیاد کی بود دقیقا اما یادمه دکترم  تعجب میکرد،  میگفت تا الان باید حسش کنی

یکم که گذشت و حرکتاش واضح تر شد،  فهمیدم اون حرکتای ریز همون تکنونای جنین بوده