2821
2789
عنوان

اینستاگرام...

103 بازدید | 18 پست

چرا بعضیا اینقدر فالوورای اینستاشون زیاده؟!!

همیشه دویست سیصد چهار نفر فالوور دارن...

ولی وقتی بهشون ریکوست ناآشنا میدن اصلا اکسپت نمیکنن؟!

یعنی کل اون 400 نفر آشناهاشونن؟!

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله اشناشونه . من 2 کا فالور دارم و 600 فالویینگ و همه اون 600 نفر رو میشناسم شاید عجیب باشه ولی اینجوریه . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
بله اشناشونه . من 2 کا فالور دارم و 600 فالویینگ و همه اون 600 نفر رو میشناسم شاید عجیب باشه ولی این ...

خداااییش؟؟خدااابده برکتت مااشاالله😇😇😀😀

خدابده برکت😅چقداشناداری

😶😎😎😎😎😎😎 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
بله اشناشونه . من 2 کا فالور دارم و 600 فالویینگ و همه اون 600 نفر رو میشناسم شاید عجیب باشه ولی این ...

من دیگه ته تهشش 70 نفر😐😯😕

خداااییش؟؟خدااابده برکتت مااشاالله😇😇😀😀

😎فدات گلم😂

من دیگه ته تهشش 70 نفر😐😯😕

من کلاادم خجالتی ام هستمااااا ولی خب نصفشون فقط فامیلن 

من کلاادم خجالتی ام هستمااااا ولی خب نصفشون فقط فامیلن 

من که اصلاا فامیل فالو نمیکنم...فقط بچه های قدیمی و الانم بچه های یونی..ته تهشش شدن 60 70 تا😯

قدر فالووراتو بدوونا😁😂👍

من که اصلاا فامیل فالو نمیکنم...فقط بچه های قدیمی و الانم بچه های یونی..ته تهشش شدن 60 70 تا😯 قدر ...

😍چشم

یه سری ها هستن که پول میگیرن و فالورهات رو زیاد میکنن...دقیق جزییات کارشون رو نمیدونم ولی میدونم فال ...

عجبب😯😯مرسیی😇