2821
2789

ورودی نداره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ورودی نداره

آدرس دادنم هم فقط به درد عمم میخوره😂 ایران مال: نزدیک خونه خاله مریم😀😀😀😀

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
همت غرب بالاتر از دریاچه روبه روی خونمونه من هایپرش میرم فقط

دلم میخواد کتابخونشو برم😁

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
ورودی نداره میخوای بری چیکار هیچیش افتتاح نشده هنوز فقط ساختش تموم شده هنوز هیچ مغازه ای توش باز ...

نساختن که باز بشه فعلا هم باز نمیشه تا تحریما

البته که دوباره عضو شدم ..حذف شدن خر است
ورودی نداره آدرس دادنم هم فقط به درد عمم میخوره😂 ایران مال: نزدیک خونه خاله مریم😀😀😀😀

محله قبلی خودمون هم کمی پایین تره...اما چون بچه بودم از اونجا اومدیم بیرون دقیقشو نمیدونم😁

ورودی نداره میخوای بری چیکار هیچیش افتتاح نشده هنوز فقط ساختش تموم شده هنوز هیچ مغازه ای توش باز ...

کتابخونه شو دوست دارم اخه😁

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش