2777
2789

بچه ها  من ۳ماهه ازدواج کردم ولی  ترس از دخول دارم دیروز رفتیم دکتر فقط جلسه اول مشاوره بود ۱۲۰ هزار خیلی زیاده گفت بازم باید بیای مشاوره 

میخواستم ببینم شماها چجوری خوب شدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ده بیست تومن دقیق یادم نیست قیمتشو. ویزیت مامای معمولی

که خدا خیرش بده انسان ترین کسی بود که توی زندگیم دیدم و توی دوجلسه چقد به من کمک کرد. نه وقتمو بیخودی هدر داد نه بیخود منو کشید اونجا. یه درمونگاه معمولی رفتم. چون دکتر زنان های شهرمون متاسفانه یا آشنان یا خیلی ادا دارن. 

سلام یه نفر تو همین سایت ب نام بیتا رضا با انگلیسی نوشته اسم بیتا رضا رو برا من توضیح داد ...خودش خوب شده بود هرچی دکتر رفته بود خوب نشده بود اما تو گوگل با یه سایت آشنا شده بود ک کمکش کرده بود دیگه خوب شده بود ...

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

عزیزم منم داشتم ولی مجانی درمان شدم اونم با تمرین تو یه گروه تلگرامی معتبر.اسم گروهو یادم نیست ولی تو اینستا اسمشون تقربیا یادمه.تو ایسنتا بزن درمان واژنیسموس گروه اسمش وازنیسم 1 هست به انگلیسی نوشته اونجا معرفیت میکنه ب یه خانمی ک قبلا درمان شده و خیلی حرفه ای درمان میشی

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 

منم کلی دکتر رفتم و درمان نشدم.اگه خواستی بهم درخواست بده تو همین سایت خیلیا درمان شدن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چه جوری خوب شدی چیکار کردی

قرص اسپری مشاوره هرکاری کردم فایده نداشت

همه۱۱ ماهوامتحان کردم نشد.حتی ب حدی شدیدبود ک حالتای عصبی بهم دست میداد وسطش خنده های شدیدمیکردم یاگریه.

رفتم پیش ی دکترزنان راهنماییم کرد گف هیچکس ازاین کارنمرده .گف اونقدراحته ک خیلی از دختراتوماشین با دوس پسرشون تو ی دقیقه انجامش میدن ب همین راحتیه نه ترسی داره ن دردی

خیلی فکرمواروم کردباحرفاش