2777
2789
عنوان

بچه ها

177 بازدید | 33 پست

من دوماه بود عادت ماهانه نشده بودم بعد پریروز رفتم دکتر گفت کیست تخمدان داری.درمان داره؟وای خیلی نگران شدم😢😢

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگرن نباش .من 18 ساله بودم .کیست 5 سانتی داشتم .با قرص خوب شدم

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
نگرن نباش .من 18 ساله بودم .کیست 5 سانتی داشتم .با قرص خوب شدم

مال من ۲۰ سانته.اونم با قرص خوب میشه؟

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

نگران نباش .دکتر دارو بهت میده.مشکلی نیست .من بیست روز از ماه پریود بودم .با دارو اگر مرتب بخوری  کوچیک میشه.کیست از استرسه 

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
نگران نباش .دکتر دارو بهت میده.مشکلی نیست .من بیست روز از ماه پریود بودم .با دارو اگر مرتب بخوری &nb ...

آها . باشه عزیزم مرسی

اره یجورایی...

اگه چند تا سوال بپرسم حستو نسبت بهش میگین بهم؟ 

1-کارای پدرم درست میشه؟

۲-خواهرم باردار میشه؟

۳-بچه خواهر بزرگم المپیاد و دانشگاه با رتبه خوب قبول میشه(رشته ای که دوست داره)

۴-زندگیمون خوب میشه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز