2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 22 پست
پادر شدید گرفتم غده هم جدیدا شروع به درد کرد

اره خالم دقیقا اینجور بود اذیتش میکرد ولی درش بیاری بهتره برو پیش جراح عمومی

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
پادر شدید گرفتم غده هم جدیدا شروع به درد کرد

ربطی نداره من دارم کیست مویی جاش تنگ شدنی چون داره رشد میکنه درد و سوزش زیاد داره غده چربی هم همینطوره الکی نگرانی یه ثکتر برو فردا نگرانی نکش

لطفا درخواست دوستی ندید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه مدت استخونام درد میکرد فکر میکردم سرطان دارم تو خیالم واس شوهرم زنم انتخاب کرده بودم ....

تا اینکه دکتر رفتم و مجابم کرد که سالمم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

ممکنه غده چربی باشه حتما برو یه دکتر داخلی و یه سونو بده . منم یه غده لنفافی زیر بغلم در اومد پنج ماه داشتمش  اولا میگفتم واس مومه . ولی دیدم نرفت یه بار یه سرما خوردیگی شدید خوردم گفتم شاید از عفونته چون از عفونتم میشه ولی وقتی رفتم دکتر گفت باید از سینه و هردو بغلت سونو بدی یعنی مردمو زنده شدماااا چقدرگریه کردم مث خولا ب شوهرم گفتم اگه مریض بودم طلاق میگیرم دلم نمیاد تورو درگیر کنم 😂اخرش رفتم سونو دادم هیچی نبود یه قرص خشک کننده داد بهم ولی ازم پرسید تو کشاله رونم داری؟؟؟؟گفتم نه

(بماند چقدر شوهرم دعوام کردو نذر کرد ک هیچ مشکلی نباشه )

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤...