2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه ۳ ساله

4792 بازدید | 24 پست

دوستان تا به حال کسی با بچه ی کوچیک رفته پیاده روی اربعین؟ من خیلی مشتاق این‌سفر هستم، اما پسرم سه ساله س. نمیدونم میتونم ببرمش یا نه. نگرانم

تعداد رای : 15
نظرسنجی
برم
5
33%
نرم
10
66%

نکن بچه رو تو گرما وقت زیاد نسپرش هم ب کسی من پارسال برعملم تخت بغلیم بچه میش خالش بوده تصادف کرده مامان باباش زنگیدن گف نگو چم شده بگو خونم...کار ب مذهب ندارم ولی ۳ساله گناه داره

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

من خودم تجربه پیاده روی رو دارم ..بچه زیاد بود اونجا ..با کلاسکه جابجاش میکردن ..ولی خود عراقیا بچه هاشون خیلی زرنگ بودن بدو بدو دنبال ماماناشون میدویدن.

در کل بستگی ب مادر داره .

من اگه باشم نمیتونم ... خودم اخراش کمردرد داشتم .پاهام تاول زد .ولی خب سفر شیرینی بود .دوس دارم بازم بزم 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تجربه پیاده روی رو دارم ..بچه زیاد بود اونجا ..با کلاسکه جابجاش میکردن ..ولی خود عراقیا بچه ...

من اگه برم که با کالسکه میبرم اش حتما. فقط از این نظر که معلوم نمیشه کجا میخوابیم و بهداشت اش اینا نگرانم

بستگی به توان بچه ت داره ، ولی بهر حال خیلی سخته و قطعا بدون اذیت نمیشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

من رفتم بچم دوساله بود تازه بعد امام حسین دستگیری میکنه بچم مریض نشد خیلیم عالی بود برو ان شاء الله روزیت بشه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم چرا جگرگوشه ات رو بخاطر خودخواهی خودت میبری همچین سفری که توش اذیت بشه? سفری که نتونی درست حسابی تغذیه اش کنی چه برسه به استراحت و بهداشت 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
شما با کاروان رفتید یا خودتون رفتید؟ چند وقت قبل از اربعین رفتید؟ از نظر جای استراحت اذیت نشدید؟

خودمون رفتیم،  تقریبا ده روز قبل اربعین ،  نه چیزیکه فراووون بود جا و استراحت،  مشکلی نبود،  ادم نرفته میترسه ولی اونجا هیچ چیز اذیت نمیکنه،  ما که اذیت نشدیم در کل 

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
به خدا اون بچه هیچ گناهی نکرده تحت جبر جغرافیا تو اینجا به دنیا اومده سه سالگیش باید پیاده روی کنه ت ...

نه اگه ببریمش هم نمیذارین بهش سخت بگذره، قطعا با کالسکه میبریم و تفریحی میریم. البته اگه از بهداشت اونجا مطمئن بشیم که مشکلی براش پیش نمیاد.

سوای مسائل مذهبی، پیاده روی اربعین، یه فعالیت گروهی دلنشینه به نظر من که حتی بچه هم خیلی چیزا از روابط آدما رو میتونه یاد بگیره. چیزایی مثل گذشت و فداکاری و خیلی چیزایی که دیگه تو خود جامعه دیده نمیشن

چند روز پیاده رفتین؟ کلا چند روز طول کشید؟

۴روز طول کشید مسیر پیاده روی،  هر پنج قدم جا و مسجد و امکانات واسه استراحت هست ،  تو کالسکه باشه اصلا اذیتی نداره،  بعد اونم دوروز موندن کربلا برگشتن،  ما خودمون بیشتر موندیم کربلا

اللهم عجل لولیک الفرج