2777
2789

دختر من نه ماهگی گفت مامان اما پسرم نه ماهشه و هیجییی نمیگه😁

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پسر من هفت ماهگی د د گفت

الان بیست ماهشه حدود ۳۰ تا کلمه میگه

البته گاهی هم تندتند یه چیزهایی میگه که من متوجه نمیشم 🤭🤭🤣😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دختر من نه ماهگی گفت مامان اما پسرم نه ماهشه و هیجییی نمیگه😁

مثلا تو اين سن بهشونوچيزي ياد بديم متوجه ميشن؟ مثلا دست زدن يا مثل اين كارا ، معمولا از كي متوجه ميشن؟

❣️💗💗❣️

خانوما من با دخترم بچگونه حرف میزنم صدامو تغییر نمیدم بلکه کلمات رو تغییر میدم احساس میکنم بچم بعدن دچار مشکل میشه ایا اشکالی داره مثلا ب کفش میگم پاپان

بیار بپوشونم میگم بوشده کنم

بشین میگم نشینده شو خلاصه کلی کلمات اینجوری

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
خانوما من با دخترم بچگونه حرف میزنم صدامو تغییر نمیدم بلکه کلمات رو تغییر میدم احساس میکنم بچم بعدن ...

اره.ابجی من اینجوری حرف میزد.الان اشتباه میگن ش و ل رو اشتباه گاها تلفظ میکنن کلاس سوم هستن 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
مثلا تو اين سن بهشونوچيزي ياد بديم متوجه ميشن؟ مثلا دست زدن يا مثل اين كارا ، معمولا از كي متوجه ميش ...

پسر من دست میزنه،میگم دست بده دست میده،میگم نای نای کن تند تند دستاشو تکون میده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دخترا از نظر کلامی و حرکتی زودتر به تکامل میرسن 

بله دقیقا

خانوما من با دخترم بچگونه حرف میزنم صدامو تغییر نمیدم بلکه کلمات رو تغییر میدم احساس میکنم بچم بعدن ...

خب احه چرا اینجوری میگی؟میگت حتی اکه بچه اشتباه میگه شما درستشو تکرار کنید

لامصب عادت کردم ولی رو خودم تمرین میکنم ک ترکش کنم

توردخدا سعی کن ترک کنی برا ادم بزرکا شیرینه اما همسناشون مسخرش میکنن...دختر من‌ تا سه و نیم سالگی که مهد نمیرفت به ک میگفت ت به گ میگفت د...ماهم هنیتطور میگفتیم مثلا بهش میگفتیم توچولو به جای کوچولو یا تشت به جای کشک...بجه مهد رفت و هفته دوم اومد گفت مامان چرا شما میدی توچولو باید بدی توچولو😁😁یعنی فهمید که این ی چیزی و اشتباه مبگه ماه دوم یهو ظهر از خواب پاشد گفت مامان مت میگمم کککککک گگگگگ اینقد خوشحال شد گفت همش تو دستشویی باخودم تمرین میکردم.فهمیدم چه قد براس مهم بوده درست گفتنش