dni مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 531 عنوان دعا 107 بازدید | 11 پست کسی دعای چیزی بلده واس فراموش کردن کسی ک دوسش داره 1398/06/10 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysalnaazari عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 دعا نداره که وایستا یه مدت که حالت بهتر شد با یکی بهتر دوست شو یادت ک میره هیچ میگی من چجوری اون قبلیو دوس داشتم اخه من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
marzieh11 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1753 کنم هرشب دعاییکز دلم بیرون رود مهرتولی آهسته تر گویم . . ."الهی بی اثر باشد"..فراموش کردن کسی که ادم عاشقش باشه محاله فقط به مرور عادت میشه نبودنش اما هیچوقت فراموش نمیشه😔😔
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 عزیزدلم فراموشی زمان میخواد... خیلی زیاد... سخته اما میشه. بهش فکر نکن... با فکر کردن به کسی که نیست فقط خودتو اذیت میکنی.از این ناراحتم که همه دنیام شده بود و اینقدر کوتاهی کرد در حقم. امیدوارم هیچکس تجربه اش نکنه.
shopping عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 یه چیزی واسه خودم ثابت شده این بودهبزرگ می شی یادت میرهیه روزی چرخ روزگاری که منو به کشی که دوسش داشتم نرسوندبا اینکه فک میکردم بدون اون می میرمبلاهایی سرم آورد که اسمش یادم برهگاهی باور نمی کنیممنی که دیوانه وار دوسش داشتم چند روز بهش فک نکنم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
البرزجون عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3 دعا نداره که وایستا یه مدت که حالت بهتر شد با یکی بهتر دوست شو یادت ک میره هیچ میگی من چجوری اون قبل ... به این راحتیا نیست فراموش کردن
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ولی آهسته تر گویم . . . "الهی بی اثر باشد" ..فراموش کردن کس ... هر کی یه چیزی میگه و میرنجی بی اختیار یادش میفتی که اگه بود... اگرم بود میدونم کاری نمیکرد اما چرا وقتی نمیخوان بمونن میان و یکی وابسته ی خودشون میکنن
marzieh11 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1753 هر کی یه چیزی میگه و میرنجی بی اختیار یادش میفتی که اگه بود... اگرم بود میدونم کاری نمیکرد ام ... امروز داشتم فکر میکردم نکنه واقعا تونستم فراموشش کنم!!یهو تمام اون روزای خوبمون از جلوی چشمم رد شد و دوباره شدم مثل قبلخدا نگذره از اونی که ازم گرفتش😔😔
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 یه چیزی واسه خودم ثابت شده این بوده بزرگ می شی یادت میره یه روزی چرخ روزگاری که منو ب ... دیوانه وار میخواستمشبا تمام خوبی و بدی هاشبا همه بد و خوبش میساختمهیچ وقت دلم نیومد اگه کاری از دستم برمیاد واسش انجام ندم حتی توی اوج خستگیمهیچی ازش نخواستمهبچ وقت اینا را ندید... اونقدد راحت منو گذاشت که هنوزم اشکم میره
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 امروز داشتم فکر میکردم نکنه واقعا تونستم فراموشش کنم!! یهو تمام اون روزای خوبمون از جلوی چشمم رد شد ... هیچکس ازت جداش نکردهاینو مطمبن باش اگه میخواست میموندنخواست و رفت... من چقدر احمقانه دوسش داشتم