2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

287 بازدید | 38 پست

اگه ی خانمی به شوهرش خیانت کرده باشه دادگاه، اینجا مشاوره قبل از طلاق رو هم براشون قرار میده ؟؟ یا چون جرم خانم محرز شدس دادگاه سریع رای طلاق صادر میکنه 

دعا کنید اصن کارشون به طلاق نکشه 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیانت کرده دعا میکنم ب طلاق کشیده بشه دیگ حرمتی نمونده

والا چی بگم.. دلم برا شوهره میسوزه 

اما خب طلاق خ عواقب بدی م پشت سرش داره مخصوصا با وجود بچه کوچیک 

من میگم هر چی مصلحته همون اتفاق بیافته واسشون .خ ذهنم درگیرشونه 

فکر کنم جلسه مشاوره میزارن بعدشم باید مدرک داشته باشه از خیانت

اگه خیانتش ثابت بشه با اینوجود دادگاه بازم تلاش میکنه که بینشون مصالحه بشه یا نه سریع رای طلاق صادر میکنه؟

والا چی بگم.. دلم برا شوهره میسوزه  اما خب طلاق خ عواقب بدی م پشت سرش داره مخصوصا با وجود بچه ...

عزیزم در دل رحمی شما ک شکی نیست

اما بنظر شما اون بچه اگر بین ی پدر و مادر ک یکیشون خیانت کرده بزرگ شه اسیب نمیبینه؟ فک میکنین همه چی تموم میشه؟ تازه تحقیرا و سوختنا شروع میشه واس اون بچه هم ک شده بنظرم بهتره جدا شدن

این دوتا ادم دیگ تموم شدن واسه هم

عزیزم در دل رحمی شما ک شکی نیست اما بنظر شما اون بچه اگر بین ی پدر و مادر ک یکیشون خیانت کرده بزرگ ...

آره آفرین این حرفت قبول اینکه نگاه مرد به زن دیگه نگاه اطمینان نیس ..به قول خودمون زن از چشم مرد افتاده دیگه چ فایده 

از طرفی اون بچه بخاد تحت تربیت اون مادر باشه قطعا بهش ظلم میشه و اگه بچه طلاق بشه تا آخر بهش میگن بچه طلاق 

متاسفم.موفق باشین.

نمیخاد متاسف باشی  همین تهمتی که زدی کاملا شخصیتت مشخص شد ...الحمدلله همسری دارم نهایت مهربانی و آقایی ..از زندگی م راضیم ..و شکرخدا 

متاسفم تهمتی که زدی من نمیبخشم 😊

ذهنم درگیره دوتا جوون که ممکنه کارشون به طلاق کشیده بشه ..بعد در میای به من میگی با شوهرت حرف بزن بلکه نظرش عوض شد 

بمونه روز قیامت اونجا جواب تهمت که زدی بهم بده باشه؟☺