2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 88 پست

مثبته عزیزم مبارکه برا منم دعا کن❤😘😘😘😘

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم بنظرم مثبته برای منم چند روز پیش همینجوری شد.از دادم بتام125بود

مبارکه

دعام کن لطفا که 2شنبه دکتر بگه بچم سالمه و خارج رحمی نیس

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
گلم بنظرم مثبته برای منم چند روز پیش همینجوری شد.از دادم بتام125بود مبارکه دعام کن لطفا که 2شنبه د ...

ایشالا سالمه گلم، واقعا اینحوری شد؟؟ چجوری شد تستت؟؟؟؟

مارک بیبی چکت چی بود؟؟؟

ایشالا سالمه گلم، واقعا اینحوری شد؟؟ چجوری شد تستت؟؟؟؟  مارک بیبی چکت چی بود؟؟؟

من خونریزی داشتم روز موعد گفتم بزنم ولی گفتم منفیه گذاشتم کنار بعد چند دقیقه دیدم مثبته

گفتم حتما کاذبه.دوباره فردا زدم بعد 1ساعت دیدم مثبت شد.بلافاصله رفتم از دادم دیدم باردارم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ایشالا مثبت باشه ، چشم حتما

عزیزم من متخصص بیبیچکم😂

مطمئن باش مامان شدی

انشاالله به سلامتی باشه برات مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
چرا خون ریزی داشتی عزیزم

نمیدونم امپولhcgزدم اینجوری شدم.امروز رفتم دکتر گفت ممکنه خارج از رحم باشه

منم امپول زدم گلم

پس فردا معلوم میشه وضعیتم.

بخدا کارم امروز همش گریه شده

خدا بعد از1سال دلمو شاد کرد ولی شلدیم بهکمتر از 1هفته شد